I et intervju med Nent forteller den norske ishockeystjernen Mats Zuccarello at han gleder seg over å ha fulle tribuner igjen.

Samtidig kommer han med et stikk til idretten, som han mener har blitt for business-orientert de siste årene. I stedet mener han fokuset først og fremst skal ligge på fansen og underholdningen gjennom kampen.

- Jeg synes all idrett de siste årene har blitt litt for mye business og for mye fokus på sånne ting. Det er entertainment, det vi driver med. Folk går dit for å kose seg og vi skal kose oss sammen. Det er som å dra på en kino. Det blir deilig å få tilbake det, sier Zuccarello.

Les også: NHLs nykomling sesongåpnet med tap – NHL-mesterne knust på åpningsdagen

- Jeg synes idretten generelt over alt må tenke mer på fellesskapet med publikum og spillere. Uten det har vi ikke noe idretter å se på. Det har blitt litt mye business. Jeg synes folk er litt for overseriøse og tenker for mye, sier han.

Se intervjuet i videovinduet under:

Natt til onsdag begynner NHL-sesongen, og etter tomme tribuner forrige sesong grunnet koronapandemien, ser han nå fram til å få publikum tilbake.

- Vi må bare nyte det å ha det gøy med publikum. Det skal være fest og det skal være gøy å dra på hockey- eller fotballkamp uten å tenke på noe annet. Vi må ikke glemme det alt opp i alt dette seriøse, sier Zuccarello.

På spørsmål fra Nents reporter om det er lett for ham å si etter en lang og god karriere med god inntekt, svarer han.

- Jeg tenker jo på spilleren, på hockeyen og generelt de som sitter og styrer, at hockeyen er for folket.