RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zuccarello med straffemiss

Foto: Ap/Scanpix
Men nordmannen bidro likevel til New York Rangers-seier.

NEW YORK RANGERS -
CAROLINA HURRICANES 4-3:

Mats Zuccarello Aasen har vist seg fram som en meget habil straffeskytter under sin første sesong i NHL, men natt til onsdag ble det helbom.

Det sto 3-3 etter ordinær spilletid i møtet mellom Rangers og Carolina Hurricanes, og dermed måtte det hele avgjøres på straffer.

Nordmannen fikk ansvar for New York-lagets andre straffe - den første ved Erik Christensen hadde blitt reddet av - men 23-åringen bommet på målet.

Dette var andre gang på sju straffer at nordmannen ikke fant nettmaskene denne sesongen.

Heldigvis for Rangers og Zuccarello ble det likevel jubel da Wojtek Wolski var den eneste som satte sin straffe og ble med det matchvinner.

- Jeg tenkte at jeg var nødt til å sette den straffen. Christensen og Zuccarello er vanligvis så gode på straffer, så da de misset tenkte jeg at nå måtte pucken i mål. Men jeg liker å være i de situasjonene, det gir meg en ekstra dytt, sier matchvinneren til Rangers' nettside.

Dette var for øvrig en viktig seier for New York-laget, som sto med to strake tap før møtet med Carolina.

Zuccarello Aasen fikk totalt 17 minutter og fem sekunder på isen natt til onsdag. Totalt fyrte 23-åringen av fem skudd mot mål i løpet av den tiden.

Den tidligere Modo-spilleren var også nest sist på pucken da Ryan Callahan sendte Rangers i føringen 2-1 etter 19.46 av andre periode.

I tillegg til Callahan puttet også Brandon Prust og Wojtek Wolski for New York-laget. Jay Harrison, og Jussi Jokinen (2) scoret for Hurricanes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere