*Nettavisen* Sport.

Zuccarello med til Europa

Foto: BRUCE BENNETT (Afp)

«Zucca» imponerte i nattens treningskamp og er nå tatt ut i Rangers` Europa-tropp.

27.09.11 09:33

Natt til mandag spilte New York Rangers treningskamp mot Philadelphia Flyers, den siste treningskampen før laget reiser til Europa for å forberede seg til serieåpningen mot Los Angeles Kings.

Og Rangers fikk en tøff dag på jobben.

Hockey-legenden Jarimir Jagr var i storform, og den evigunge Jagr noterte seg for tre poeng i Flyers` 5-3-seier over Rangers.

Mats Zuccarello Aasen gjorde en god jobb for Rangers, og fikk hele fem minutter i power play og omkring 18 minutter totalt på isen. Et lovende tegn fra trener John Tortotella.

Hockeynettstedet «blueshirtbanter» beskriver Zuccarellos innsats slik:

- Mats gjorde et inntrykk over hele den offensive sonen da han fikk spilletid. Han kjempet for pucken, og brukte sitt strålende overblikk til å sette opp John Mitchell på et fint power play-mål i andre periode, skriver nettstedet.

Nå er nordmannen tatt ut i troppen som reiser til Europa, skriver Rangers på sine hjemmesider.

Troppen på de nåværende 33 spillerne må uansett reduseres til 23 innen sesongstart, men mye tyder på at «The Hobbit Wizard» har imponert nok til å være en del av Rangers-planene denne sesongen.

Zuccarellos lagkamerat Sean Avery skadet seg stygt mot Flyers, og er trolig ute en god stund med det som kan være et brudd i foten. Det skader ikke nordmennens sjanser for spilletid når alvoret starter 7. oktober i Stockholm.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.