RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
UHELDIG: Mats Zuccarello Aasen kunne blitt Rangers-helt i natt, men brente alle sine kjempesjanser.
UHELDIG: Mats Zuccarello Aasen kunne blitt Rangers-helt i natt, men brente alle sine kjempesjanser. Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)

Zuccarello mister VM

Sist oppdatert:
Et brudd i hånden gjør at Mats Zuccarello Aasen mister både VM og AHL-sluttspillet.

Norges landslagssjef Roy Johansen får den ene dårlige beskjeden etter den andre for tiden.

Bare noen dager etter at Patrick Thoresen gjorde det klart at han dropper VM for å være sammen med familien, får Johansen beskjed om at også Mats Zuccarello Aasen mister VM.

23-åringen pådro seg et brudd i hånden under kamp for Connecticut Whale natt til langfredag. Whale tapte kampen 4-5 og ligger under 2-3 for Portland Pirates i best-av-sju-serien.

- Jeg fikk melding av Mats i natt, og han har brukket hånden. Jeg vet ikke noen flere detaljer, men han virket veldig sikker på at det var brudd og de hadde visst tatt bilder. Han skal til videre undersøkelser i dag, sier Zuccarellos agent Erik Ryman til VG Nett.

Zuccarello ble for noen dager siden degradert fra New York Rangers i NHL. Klubben ønsket å gi ham matching i AHL-sluttspillet i stedet for NHL-sluttspillet. Nå blir det ingen av delene.

Og altså heller ikke noe spill for Norge i VM i Slovakia.

- Det er jo veldig synd for oss, og for Mats. Vi hadde jo et håp om å få ham med til VM dersom Whale og Rangers røk ut av sluttspillet. Nå ser det ut til at det ikke blir noen av delene, men vi får se hva som skjer, sier landslagstrener Roy Johansen til VG Nett.

Norge spiller sin første VM-kamp 30. april.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere