Zuccarello ned på jorden

Foto: Scanpix / AP Photo / Henny Ray Abrams

New York Rangers gikk fra 7-0 til 1-4.

21.01.11 11:12

CAROLINA - NY RANGERS 4-1: Mats Zuccarello Aasen spilte 19,39 minutter da New York Rangers var i aksjon for andre gang på to dager. Det var mer enn lagets superstjerne Marian Gaborik, som scoret fire mål mot Toronto Maple Leafs ett døgn tidligere.

Denne gang ble det imidlertid null poeng.

Chad LaRose, Jussi Jokinen og Brandon Sutter scoret hvert sitt mål for Carolina Hurricanes for Rangers kom på scoringstavlen gjennom Brandon Prust. Zuccarello var nær ved å avverge scoring Carolina tok ledelsen. Oslogutten forsøkte å klarere pucken fra mållinjen, men traff målvakt Henrik Lundqvist, slik at pucken likevel gikk i mål.

I NHL blir mål i slike tilfeller kreditert den spilleren som sist var nær pucken på det laget som får målet. Denne gang Chad LaRose.

STOR GUIDE: NHL for «dummies»

Underholdende kamp
Jeff Skinner scoret hjemmelagets fjerde mål, mens Zuccarello Aasen igjen var på isen for Rangers. Dette ble det siste målet i en fartsfylt og sjanserik match.

- Det er visste kamper som alltid blir underholdende, og det er visse kamper som alltid blir dårlige. Av en eller annen grunn blir det veldig underholdende når Hurricanes og Rangers spiller, med massevis av sjanser og strålende keeperspill, sa Carolinas trener Paul Maurice.

Han var nok svært fornøyd med å kutte ned avstanden opp til lagene på sluttspillplass. De åtte beste i østre og de åtte beste i vestre avdeling får plass i sluttspillet, og for tiden ligger Carolina på niendeplass i øst. Rangers er nummer seks - men nå er avstanden ned til Carolina bare fem poeng. Og Carolina har to kamper mindre spilt.

Tilbake på skolen
Rangers-trener John Tortorella var misfornøyd med lagets spill uten puck.

- Vi var elendige defensivt. En del av tabbene defensivt var for enkle. Vi må tilbake på skolen. Hvis vi skal klare oss i siste halvdel av grunnserien, må vi klare å forsvare oss på den rette måten. Det gjelder hele gruppen, ikke bare backene, sier Tortorella ifølge New York Daily News.

New York Rangers sliter med mange skader for tiden. Viktige Brandon Dubinsky har et tretthetsbrudd i foten, som ble oppdaget like før lagets forrige kamp, Ruslan Fedotenko fikk en skulderskade mot Toronto og spillere som Ryan Callahan, Vaclav Prospal, Eric Christensen og Alexander Frolov har alle vært ute en god stund allerede.

Grunnserien avsluttes 10. april.

Sjekk alle nattens resultater og kampfakta her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: NHL

Mest lest på Sport

Annonsebilag