Zuccarello og Rangers tapte i Toronto

HOCKEYENS NAVLE? John Tavares (til venstre) og Mitchell Marner ser ut til å ha et virkelig storlag på gang i hockeygale Toronto.

HOCKEYENS NAVLE? John Tavares (til venstre) og Mitchell Marner ser ut til å ha et virkelig storlag på gang i hockeygale Toronto. Foto: Frank Gunn / The Canadian Press / AP (NTB scanpix)

Ble for små mot stjernegalleriet til Maple Leafs.

23.12.18 08:56

New York Rangers og Mats Zuccarello klarte ikke å holde følge med Toronto Maple Leafs lørdag. Rangers endte med å tape 3-5.

Zuccarello spilte litt over 16 minutter i oppgjøret, dereav 2,26 minutter i overtall og 1,08 minutter i undertall. Han endte med to minusmål på statistikken over scoringer imot med like mange spillere på isen.

Kampen i Canadas største ble styrt av hjemmelaget fra starten. Patrick Marleau trengte knapt tre minutter før han satte inn 1-0 til Toronto, den eneste scoringen i første periode.

Etter hvilen kom Rangers tilbake ved Neal Pionk, som utlignet etter et kvarter. Heller ikke i den perioden ble det flere scoringer.

Slo tilbake flere ganger

Gjestene fra New York skulle aldri få noen bedre posisjon enn de hadde da de begynte tredje periode på stillingen 1-1. Etter halvannet minutt sendte Andreas Johnsson hjemmelaget i føringen igjen, og fire minutter etter det la Morgan Rielly på til 3-1.

Kevin Hayes reduserte deretter for New York, før Mitchell Marner igjen ga Toronto en større luke. Snaut fire minutter før kampen var ferdig reduserte Rangers igjen, denne gangen ved Chris Kreider.

I sluttminuttene tok Rangers ut målvakten i håp om å presse fram forlengning og holde liv i kampen en stund til. Men med 20 sekunder igjen på klokken var det Marner som så snitt til å snappe opp pucken bak egen blålinje og gå alene mot et tomt Rangers-mål. På hjemmebane fastsatte canadieren sluttresultatet til 5–3 for Toronto.

Positive tegn

- Jeg er veldig glad for at vi kjempet oss tilbake og ikke ga oss. Det var mange gode ting å ta med seg, men det er helt klart også ting vi må forbedre og lære av. De har ferdighetene til å utnytte den typen feil som vi gjorde, oppsummerte Rangers-trener David Quinn.

Toronto er nest best i NHLs østre avdeling med 50 poeng etter 36 kamper. New York Rangers ligger litt på etterskudd med tanke på å kvalifisere seg til sluttspill. Det skiller sju poeng opp til Pittsburgh Penguins på tredjeplassen i Metropolitan-divisjonen. Rangers har dog to kamper mindre spilt inn Penguins.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.