Torsdag scoret den norske hockeyprofilen da Stars tok første stikk mot Nashville Predators i første runde av NHL-sluttspillet. Kampen endte 3–1.

Zuccarello ble hentet til Dallas fra New York Rangers rett før overgangsfristen utløp i februar, men fikk ikke den innledningen på Stars-livet som han ønsket seg. Allerede i første kamp for klubben pådro han seg et armbrudd.

Comeback ble det først 2. april, dagen da Stars sikret seg sluttspillplassen. Nordmannen ble spart i de to siste grunnseriekampene.

Nå innrømmer 31-åringen at skadeperioden han har bak seg har vært krevende.

– Det var vanskelig. Jeg skulle ønske jeg kunne spilt mer hockey, men har i stedet vært ute i mange kamper. Sånn er ishockeyen, og noen ganger skjer sånne ting. Du må bare takle det, sier han til Fox Sports Southwest.

Kontraktsløs

Mottakelsen i Stars har samtidig vært den aller beste.

– Spillergruppen har tatt imot meg som et familiemedlem, selv om jeg ikke har vært så mye sammen med dem som jeg hadde håpet, sier Zuccarello – og legger til:

– Det er en fantastisk gjeng, og vi har mye moro sammen. Jeg gleder meg til fortsettelsen.

Neste runde i sluttspillserien mellom Dallas Stars og Nashville Predators spilles natt til søndag. Oppgjøret avgjøres i best av sju kamper.

Nylig ble det kjent at Zuccarello ikke spiller ishockey-VM for Norge i Slovakia i mai. 31-åringen tar ikke sjansen på å eventuelt pådra seg en skade, all den tid han er kontraktsløs til sommeren.

(©NTB)