RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AL BELLO (Afp)

Zuccarello så Rangers tape

Nordmannen fikk ikke NHL-comebacket i natt.

Fra tribunen så Mats Zuccarello Aasen sine lagkamerater i New York Rangers tape 0-3 borte mot Ottawa Senators i ishockeyserien NHL torsdag.

Nordmannen må få visumet på plass før han kan ikle seg Rangers-drakten og starte på sin annen periode i klubben. New York-laget har ikke hatt en optimal sesong og torsdag fikk gjestene problemer i den canadiske hovedstaden.

- Det gikk ikke veien dessverre. Det er aldri gøy å se på en hockeykamp når du vet du kan spille selv, men det er selvfølgelig enda kjedeligere å se laget ditt tape, sa Zuccarello til TV 2.

Ottawa Senators hadde god kontroll og styrte oppgjøret på hjemmeis. Kun en meget god Henrik Lundquist i Rangers-målet gjorde at bortelaget slapp å tape med større sifre. Svensken måtte gi tapt én gang i annen periode og to ganger i tredje.

Målene ble scoret av Andre Benoit, Guillaume Latendresse og Colin Greening. Det var Senators' tredje seier på rad over New York Rangers denne sesongen.

Rangers ligger på åttendeplass i Eastern Conference med sine 35 poeng. Laget besitter dermed i øyeblikket den siste plassen som gir sluttspill etter grunnserien. Tirsdag slo newyorkerne til med 5-2 mot Philadelphia Flyers.

- Det er frustrerende når vi spilte som vi gjorde mot Philadelphia. Vi skapte rett og slett ingen sjanser før i tredje periode, og på denne tiden av året har vi rett og slett ikke råd til det. Du vinner ikke kamper hvis du ikke scorer mål, sa Rangers-trener John Tortorella skuffet etter kampen.

Neste kamp for New York Rangers er mot Montreal Canadiens lørdag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere