RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zuccarello scoret i sterk borteseier

Mats Zuccarello (midten) feirer scoring i onsdagens 5-2-seier over Tampa Bay Lightning.
Mats Zuccarello (midten) feirer scoring i onsdagens 5-2-seier over Tampa Bay Lightning. Foto: Kim Klement (USA Today Sports / Reuters / NTB scanpix)
Mats Zuccarello bidro med en scoring da New York Rangers halte i land en 5-2-seier over Tampa Bay Lightning i NHL onsdag.

Seieren ble en solid revansj for Rangers, som tapte forrige sesongs semifinale i sluttspillet mot nettopp Lightning. Og den kom etter at New York-laget scoret tidlig i hver periode.

Først sendte Dan Boyle gjestene i ledelsen før to minutter var spilt. Jonathan Marchessault kvitterte så for Lightning, men i det første minuttet i annen periode var det Zuccarellos tur til å score.

Nordmannen overrasket Lightning-keeper Ben Bishop med et raskt skudd etter at J.T. Miller hadde sklidd ensomt fram på vertenes halvdel.

Også i slutten av midtperioden utnyttet Tampa Bay overtallsspill til å utligne, men deretter var det stopp for hjemmelaget.

Etter at Dominic Moore hadde gjort 3-2, tok Lightning ut keeperen i jakten på en utligning i sluttminuttene. I stedet endte det med at Viktor Stålberg og Rick Nash satte hver sin puck i tomt mål.

Mats Zuccarello spilte totalt 17.48 minutter i onsdagens kamp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere