*Nettavisen* Sport.

Zuccarello storspilte sammen med NHL-ikon

Foto: Roy Kvatningen (Mediehuset Nettavisen)

– Det er veldig gøy å spille med det som i mine øyne er verdens beste ishockeyspiller, sier nordmannen.

04.10.12 21:02

Mats Zuccarello Aasen var tilbake på Metallurg Magnitogorsk da laget slo Sibir med 2-1 i KHL torsdag.

Nikolai Kulemin ble matchvinner i et overtallsspill og med Mats Zuccarello Aasen og Jevgenij Malkin som pasningsleggere.

Nordmannen hadde 18 bytt og spilte totalt 16.42 minutter av kampen. Han hadde en avslutning på mål i 1. periode. Etter kampen skryter nordmannen av samarbeidet med det som er regnet som NHLs beste spiller, Jevgenij Malkin.

– Det er veldig gøy å spille med det som i mine øyne er verdens beste ishockeyspiller. Det fikk jeg lov til i hele 3. periode og jeg håper jeg får fortsette med det, sa nordmannen til Team Betsson-bloggen.

– Jeg er sliten, men det er ikke så rart siden det er lenge jeg har spilt på grunn av skaden. Det ble litt innbytterpuls, så jeg er ikke helt i rute. Greit å få både ett pasningspoeng selv og en seier for laget. Det siste er helt klart viktigst, sa nordmannen

Zuccarello spilte to kamper for Magnitogorsk før han ble skadd og har gått nesten en måned med en «ukjent» skade. Klubben har ikke villet opplyse noe rundt skaden, unntatt at det var i nedre del av kroppen. (©NTB)

Mest lest på Nettavisen nå:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.