RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zuccarello strålte da Rangers vant

Foto: Mathias Ask (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
Viktig seier for nordmannens lag.

Mats Zuccarello Aasen markerte seg med to assist da New York Rangers slo tilbake med 4-3-seier mot Washington Capitals i tredje kamp i NHL-sluttspillet mandag.

Den norske ishockeyproffen leverte den målgivende pasningen da Derick Brassard ga Rangers ledelsen 2-1 tidlig i midtperioden. Det var Zuccarellos første målpoeng noensinne i NHL-sluttspillet.

Zuccarello hadde også assist på Derek Stepans seiersmål drøyt seks minutter før full tid. Nordmannen spilte kun 11.13 minutter, men var likevel sentral i Rangers-seieren. Han hadde også ett skudd på mål og endte med +1 i pluss-/minusstatistikken.

Med seieren reduserte Rangers til 1-2 i best av sju kamper. Etter to kamper i hovedstaden spilte lagene mandag i Madison Square Garden i New York.

– Vi kommer til å score noen mål, men det eneste vi konsentrerer oss om er å gjøre hva vi kan for å vinne kamper. Nå må vi prøve å vinne en kamp til, så får vi se hva som skjer videre, sa Rangers-trener John Tortorella.

Samme dag som Zuccarello storspilte i New York, skapte han også overskrifter i ishockey-VM i Stockholm. Norges Ishockeyforbund vil ikke la ham spille i VM så lenge han har en sponsoravtale med et utenlandsk spillselskap. Norge har latt en plass i troppen stå åpen i tilfelle Zuccarello og Rangers blir slått tidlig ut av sluttspillet.

Neste kamp mellom Rangers og Capitals spilles i New York onsdag.

Se høydepunkter her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere