RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zuccarello tror han blir vraket

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
- Jeg har spilt dritdårlig.

Når New York Rangers møter Philadelphia Flyers natt til fredag norsk tid, skjer det trolig med Mats Zuccarello Aasen på tribunen.

Nordmannen var med da Rangers tapte mot New Jersey Devils lørdag, men på tirsdagens trening måtte han ta plass i fjerderekken. Etter fem tap på sju kamper og kun elleve scoringer hittil i sesongen, har trener Alain Vigneault tatt grep, og hentet opp løperen Chris Kreider fra Hartford Wolf Pack, noe som kan betyr at Zuccarello mister plassen.

Det melder blant andre Pat Leonard, som følger Rangers tett.

- Ser ut til at Mats Zuccarello vrakes i morgen, basert på dagens trening. Dårlig timing med norsk presse til stede, skrev Leonard på Twitter onsdag kveld.

Etter tirsdagens trening tok Zuccarello en prat med TV2, som var til stede, og fortalte at han tror han blir vraket.

- Det er ingen hemmelighet at jeg har spilt dritdårlig. Og det er ikke noe gøy når man ikke bidrar. Det ender med at man tenker mye. Slik det ser ut nå tror jeg neppe at jeg spiller i morgen, sier Zuccarello, som står med minus tre på pluss/minus-statistikken i NHL. Nordmannen har ikke notert seg for en eneste assist eller scoring.

Trener Vigneault sa imidlertid at han ikke hadde bestemt seg for om Zuccarello skal spille eller ikke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere