WASHINGTON CAPITALS - N.Y. RANGERS 3-2:

To ganger klarte New York Rangers å komme tilbake i nattens bortekamp mot Washington Capitals.

Men da Eric Fehr scoret for hjemmelaget i spill fire mot fire, og med bare fem minutter igjen av spilletiden, maktet ikke Mats Zuccarello Aasen og co. å svare.

Zuccarello satt for øvrig utvist sammen med Capitals-spiller Troy Brouwer da Fehr scoret det avgjørende 3-2-målet. Det var nordmannens andre utvisning i kampen.

- Det var bare et kjapt skudd og det bare overlistet meg. Det er et skudd jeg skal redde, spesielt i en sånn situasjon når det er uavgjort med fem minutter igjen, og vi presser for å vinne, sa en selvkritisk Rangers-burvokter Cam Talbot ifølge NHL.com.

Bare sekunder før Fehr avgjorde, skjøt Dan Girardi i stolpen for gjestene.

Skjøt mest
Selv om det ikke manglet avslutninger fra Zuccarello og lagkompisene, var det vertene fra som stakk av med alle poengene.

New York Rangers løsnet 40 skudd mot Capital-målvakt Philipp Grubauer, men den 22-årige tyskeren slapp ikke mer enn to pucker forbi seg.

Cam Talbot, som for tredje kamp på rad ble foretrukket mellom stengene foran den svenske keeperstjernen Henrik Lundqvist, måtte kapitulere tre ganger på 34 skudd.

Foruten Eric Fehrs matchvinnermål, scoret også Mike Green (i power play) og Nicklas Bäckström for Capitals.

Benoit Pouliot (i power play med Zuccarello på banen) og Carl Hagelin utlignet hver sin gang, sistnevnte da Rangers spilte i undertall bare 17 sekunder ut i tredje periode.

Med seieren befestet Washington sin posisjon som det nest beste laget i Metropolitan Division bak Pittsburgh Penguins. Rangers er her nede på femteplass etter nattens tap.

I NHLs østre avdeling, Eastern Conference, er Capitals nummer fire med sine 44 poeng, mens Zuccarellos lag er nede på tiendeplass med 38 poeng.

Storseier til mesterlaget
I Western Conference fortsetter regjerende Stanley Cup-mester Chicago Blackhawks sin solide poengsanking.

Med seier hele 7-2 hjemme mot Colorado Avalanche tok laget tilbake topplasseringen i avdelingen fra formsterke Anaheim Ducks.

Patrik Sharp scoret tre ganger for Blackhawks, mens kaptein Jonathan Toews sto for to av målene.

Anaheim, som har vunnet hele ni kamper på rad, spilte ikke i natt og har én kamp til gode på Chicago.

Blackhawks har samlet 60 poeng på 40 kamper, mest i hele NHL, men har bare ett poeng mer enn konkurrenten fra California.

Øvrige resultater i NHL fredag:
Boston Bruins - Ottawa Senators 5-0
New Jersey Devils - Columbus Blue Jackets 1-2 e.str.
Carolina Hurricanes - Pittsburgh Penguins 3-4 e.f.
Toronto Maple Leafs - Buffalo Sabres 4-3 e.str.
Winnipeg Jets - Minnesota Wild 6-4
Dallas Star - Nashville Predators 4-1
Calgary Flames - Edmonton Oilers 0-2
Phoenix Coyotes San Jose Sharks 3-4 e.str.