RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
UHELDIG: Mats Zuccarello Aasen kunne blitt Rangers-helt i natt, men brente alle sine kjempesjanser.
UHELDIG: Mats Zuccarello Aasen kunne blitt Rangers-helt i natt, men brente alle sine kjempesjanser. Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)

Zuccarello vrakes igjen

Sist oppdatert:
Nordmannen sendt ned til New York Rangers' farmerlag.

Den norske hockeyproffen Mats Zuccarello Aasen er trolig ferdig med spill i Stanley Cup-sluttspillet for denne sesongen.

Nordmannen, som fikk rundt syv minutter på isen i New York Rangers første sluttspillkamp mot Washington Capitals, skal ha blitt sendt ned til klubbens farmerlag igjen.

Det er journalisten Jessie Spector, som skriver om Rangers for New York Daily News, som melder om dette på Twitter.

. Mats Zuccarello tilbake i Connecticut Whales i AHL, skriver Spector.

Grunnen til at nordmannen nå må tilbake til farmerligaen er trolig at Sean Avery, som ikke spilte den første sluttspillkampen, har kapret plassen fra Zuccarello Aasen.

Avery var tilbake på isen i den andre og tredje sluttspillampen, og skal ha imponert såpass at klubbpresident Glen Sather har valgt 31-åringen foran Zuccarello Aasen.

Den norske proffen ble også sendt ned til farmerlaget i forkant av sluttspillet, men ble hentet opp igjen til den første kampen. Oppholdet ble imidlertid kortvarig.

Connecticut Whales er i aksjon i sluttspillet i AHL, og møter Portland Pirates i første runde. Etter tre spilte kamper står det 2-1 i kamper til piratene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere