*Nettavisen* Sport.

Zuccarello vraket i Rangers-tap

Foto: Afp/Scanpix

Nå er Devils bare én seier unna Stanley Cup-finale.

24.05.12 08:08

New York (NTB-Reuters): Mats Zuccarello Aasen er skadefri, men han var ikke med i troppen da New York Rangers tapte 3-5 mot New Jersey Devils i NHL-sluttspillet onsdag.

Devils trenger kun én seier til for å gå videre til semifinale. Laget gikk opp i 3-2-ledelse sammenlagt i kvartfinaleoppgjøret, og det spilles best av sju kamper.

Zuccarello har ikke spilt for Rangers siden han brakk håndleddet 23. mars. Han var med på onsdagens trening, men fikk ikke sjansen i kampen.

Rangers fikk en marerittstart på det femte oppgjøret i kvartfinalen. Allerede etter ti minutters spill ledet Devils 3-0 etter scoringer av Stephen Gionta, Patrik Elias og Travis Zajac.

Men Rangers ga ikke opp og kjempet seg tilbake i kampen. Brandon Prust og Ryan Callahan ga hjemmefansen håp med sine reduseringer, og Marian Gaborik utlignet tidlig i siste periode. Men i kampens siste fem minutter satte Devils inn støtet. Ryan Carter gjorde 4-3 til gjestene før Zach Parise punkterte kampen da han satte inn 5-3 i tomt bur.

- Vi fikk en tøff start og hadde litt uflaks på et par av målene. Men jeg synes vi kanskje spilte vår beste kamp i kvartfinalen, sa Rangers-trener John Tortorella. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.