RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Lars hedelin/Scabpix

Zuccarellos mareritt

Sist oppdatert:
Først utliknet Skellefteå i siste sekund og deretter misset Mats Zuccarello Aasen en kanonsjanse. Nå kan sluttspillet ryke.

MODO - SKELLEFTEÅ 2-2 ef:

Norges største hockeyprofil i OL har hatt gode uker i det siste, men mandag måtte den NHL-aktuelle 22-åringen tåle en real nedtur med klubblaget Modo.

Den svenske toppklubben, som i tillegg til Mats Zuccarello Aasen har storstjernen Peter Forsberg i sin stall, kjemper hardt for å nå årets svenske sluttspill. Seier mot Skellefteå ville vært et særdeles viktig bidrag, og poengene var i boks inntil seks tideler gjensto av siste periode.

Gigantsjanse
Da utliknet Christian Söderström – til tross for at Modo tilsynelatende hadde hatt kontroll og fått dropp i midtsonen snaue halvminuttet før slutt.

- Det føles for jævlig, sa en skuffet Mats Zucarrello Aasen til Aftonbladet etter kampen.

Den norske landslagsprofilen visste i tillegg godt at han selv hadde hatt en stor mulighet til å avgjøre kampen. I forlengningen fikk 22-åringen avslutte i meget god posisjon, men skuddet smalt utenfor.

- Det var virkelig dårlig at meg ikke å gjøre mål i forlengningen. Det kommer ikke til å bli mye søvn i natt, sukket Zuccarello Aasen.

På defensiven
Utlikningen betyr at Modo er på defensiven i kampen om den åttende og siste sluttspillplassen. Nå skiller det bare to poeng ned til Luleå, som samtidig har én kamp mindre spilt. Med seier mot Södertälje tirsdag kveld, er Zuccarellos Aasens Modo passert på tabellen.

- Det er utrolig kjedelig, men vi kan ikke bare legge oss ned og dø. Det er fortsatt en sjanse, sier nordmannen.
(ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere