Gå til sidens hovedinnhold

Sports Illustrated kommer i 3D

Aldri før har du sett så mye av bikinijentene.

Sports Illustrated legger en ny dimensjon til sin årlige og berømte bikiniutgave. Magasinet har inngått en avtale med Sony Network Entertainment om å lage en ekstra videospesial i 3D som skal distribueres via Playstation 3 og flere andre av Sonys formater.

Videoen er en halv time lang, og vil bli tilgjengelig 15. februar, skriver nettsiden Mashable. Det er samtidig som magasinet kommer for salg.

Sony og Sports Illustrated samarbeidet også i 2010 i en video hvor seerne fikk bli med bakom utarbeidelsen av bikiniutgaven av magasinet. 3D er Sonys største satsingsområde for tiden, og produsenten har også gått sammen med Discovery og Imax og 3D-videoer og dessuten samlet kreftene med Samsung, Vizio og LG for å fronte de ganske dyre TV-skjermene vi må ha for å kunne se 3D-innhold.

Bikinispesialene til Sports Illustrated er enormt populære. Da magasinet publiserte spesialene på sine nettsider i 2010 så over elleve millioner unike brukere videoene og genererte over 100 millioner sidevisninger. Iphone-applikasjonen til SI er også populær, én million lastet ned den digitale versjonen av magasinet i fjor.

Årets videospesial er ikke gratis. Den kan kjøpes eller leies, for eksempel gjennom Playstation Store for enten åtte eller fem dollar, skriver nettsiden.

Nedenfor kan du se en smakebit fra fotoseansen med Irina Shayk som var med i fjorårets bikininummer.

HTML EMBED
Reklame

NÅ: Tilbud på alle produkter fra Dewalt

Kommentarer til denne saken