*Nettavisen* Sportspill.

- Har satset 76 mill. på Super Bowl

Foto: Afp / NTB scanpix

Boksestjernen Floyd «Money» Mayweather skal ha levert et vanvittig oddsspill på søndagens finale.

28.01.14 14:27

Når du er verdens best betalte idrettsutøver, med en årslønn på 85 millioner dollar (2011-tall), har du råd til det aller meste. Selv oddsspill på 12,4 millioner dollar (drøyt 76 millioner kroner).

Det er beløpet boksekongen Floyd Mayweather skal ha satset på søndagens Super Bowl-finale mellom Denver Broncos og Seattle Seahawks. Det er Twitter-profilen Vegas Gambling Steam, som skriver spillindustrien i Las Vegas, som kommer med opplysningene, ifølge Ekstrabladet.

Pengene skal ha blitt satt av en mellommann, og innsatsen er fordelt på to ulike spill; ett der Broncos vinner til tross for de starter kampen med to minuspoeng, og ett der Broncos vinner etter å ha ligget under med et halvt poeng fra start.

Det er ukjent hva slags odds Mayweather har fått på spillene, men det første vil trolig gi litt under to ganger pengene tilbake.

Ifølge Vegas Gamling Steam er Mayweather god for 80 millioner dollar i kontanter alene.

Mayweather er regnet som verdens beste bokser uansett vektklasse, og han står med 45 proffseiere på like mange kamper. 26 av dem er vunnet på knockout.

36-åringen er kjent som en storgambler, og i perioden august 2010 til februar 2012 tvitret han bilder av 46 spillkuponger med en innsats på 27,7 millioner dollar. Alle kupongene hadde gått inn med gevinst, så man kan bare spekulere på hva hans totale omsetning på oddsspill var i denne perioden.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag