Djurgården-fansen har hatt lite å juble for på hjemmebane i år. Her fra hjemmeseieren mot Brommapojkarna tidligere i år.
Djurgården-fansen har hatt lite å juble for på hjemmebane i år. Her fra hjemmeseieren mot Brommapojkarna tidligere i år. Foto: Hentet fra klubbens egen hjemmeside (dif.se)

– Djurgården trenger en hjemmeseier

Djurgården er avhengig av tre poeng i kveld for å fortsatt ha mulighet til en topplassering i år.

Kommersielt

Sportspills øvrige mandagstips:
Dagens singel:
Ranheim byr på toppkamp
V65 Leangen: Godbiter i fleng
V4 og V5 Färjestad:
Calle må fikse lunsjen
V64 Halmstad:Trenger ikke gå svensk rekord nå

Dagens utvalg på langoddsprogrammet byr på en fin bukett med kamper fra norsk, svensk og dansk fotball.

Søndagen traff vi med et nydelig langskudd til 3,45 ganger pengene, da Stabæk slo Rosenborg på Nadderud. En seier som avsluttet klubbens rekke med syv kamper uten seier.

Dagens singel 2
Djurgården - Helsingborg, H 2,15

Dagens single 2

Djurgården - Helsingborg H

Djurgården inne i en litt tung periode med to strake tap hjemme og borte mot formlaget Häcken. Tapene skal ha svidd mer enn vanlig ettersom de spillemessig var helt på høyde med göteborgklubben, men at to tidlige mål imot i begge kampene gjorde jobben svært vanskelig.

Har i samme periode mistet sin kaptein og nøkkelspiller Erton Fejzullahu til kinesisk fotball. Et utlån som fikk mange øyebryn til å heve seg blant DIF-fansen. Likevel var det spilleren selv som ønsket nye utfordringer, og Djurgården lot han til slutt gå.

Har fått inn en erstatter i Sebastian Andersson fra Kalmar. En spiller som ikke har noe spesielt imponerende målsnitt å vise til i Allsvenskan, men som i følge Djurgården-trener Pelle Olsson er et stort talent. 

Kan ikke vise til noe god hjemmeform denne sesongen med svake 2-3-2.

Har ingen store skadeproblemer før kveldens kamp, men midtbanespiller Andreas Johansson må stå over. Et lyspunkt er likevel at Fredrik Stenman er tilbake i troppen, og at nevnte Sebastian Andersson kan debutere for vertene.

Helsingborg har vært en stor skuffelse denne sesongen, og skåneklubben befinner seg fortiden på en tiendeplass. Ekstremt lite skiller lagene på nedre halvdel, og nå er det bare to poeng ned til nedryksstreken for gjestene.

Formen er slapp, og de tre siste kampene har endt med uavgjort. Har kun en seier på de syv siste kampene, 1-4-2, og på bortebane er de et av ligaens svakeste lag. 1-1-6.

Tok ledelsen i begge kampene mot bunnlaget Örebro nylig, men klarte ikke å beholde ledelsen i noen av kampene.

Ser bedring på skadefronten foran denne kampen, og nå er det bare langtidsskadde Fredrik Widlund og Andreas Landgren som savnes.

Djurgården skal på papiret være et bedre lag enn dagens motstander, og bør ha gode muligheter til å komme tilbake på vinnersporet i kveld.

2,15 på hjemmelaget er kveldens beste spill.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus