*Nettavisen* Sportspill.

– Slaven Bilic gjør en strålende jobb

Besiktas-trener Slaven Bilic er i ferd med å skape et spennende, tyrkisk lag. Foto: Koen Van Weel (Afp)

Besiktas har et meget godt utgangspunkt foran kveldens oppgjør, og et svekket Feyenoord, som må fremover, skal få det meget vanskelig i Tyrkia.

06.08.14 10:52

Sportspills meny onsdag:
Tippetips: Tippekupong med både Deila og Berg
Oddstips 2: Tøff oppgave for FC København
Overgangsmarkedet:
Kontinuerlig oppdatert info
V65 Bjerke: Bjerkefest med Hamilton
V4/V5 Täby: Wido Neuroth er på tokt

Mesterliga-kvalifisering preger onsdagens langoddsprogram, og i kveld skal det avgjøres hvem som tar seg videre til det siste hinderet før billetten til Champions League er sikret.

Dagens singel
Besiktas - Feyenoord, H 2.00

HTML EMBED

Dagens singel

Besiktas - Feyenoord H
HTML EMBED

Besiktas har et svært godt utgangspunkt etter at de tok en sterk seier borte mot Feyenoord i den første kampen. Kampen på De Kuip var jevnspilt, men mens Feyenoord til tider presset hardt, var Besiktas effektive og scoret to viktigte bortemål. På tampen fikk hjemmelaget en svært viktig redusering på straffespark.

Det tyrkiske storlaget er et kruttsterkt hjemmelag, og endte fjorårssesongen med kun et hjemmetap. Har etter noen turbulente sesonger, med høye lønninger til falmende stjerner, fått på plass en spennende stall med i hovedsak hjemlige spillere.

Ungguttene Kerim Frei og Oğuzhan Özyakup er eksempler på spennende, tekniske spillere som nylig har kommet til klubben, og som raskt er blitt viktige brikker i det tyrkiske laget.

Har en svært dyktig trener i Slaven Bilic, som har gjort en formidabel jobb med å endre strukturen i klubben, etter at han kom til klubben i 2013.

Har vært rolige på overgangsmarkedet i sommer, men gjorde en kjempesignering da de fikk i orden Dema Ba fra Chelsea nylig. Ba er for øvrig tilgjengelig til kveldens kamp, og kan meget vel starte kampen.

Feyenoord har hatt en tung sommer - ikke rent økonomisk, men sportslig, ettersom laget i tur og orden har mistet viktige brikker i laget. Landslagsstopperne Bruno Martins Indi og Stefan de Vrij har forlatt klubben til henholdsvis Porto og Lazio, mens Daryl Janmaat har reist til Newcastle. I tillegg har toppscoreren deres, Graziano Pelle reist til Southampton.

Gjorde en veldig fin sesong i Eredivisie forrige sesong, og endte på andreplass, fire poeng bak Ajax. Er ventet at laget skal slite betydelig mer denne sesongen, og deres nye manager Fred Rutten får en stor jobb med å bygge opp et nytt og slagkraftig mannskap.

Besiktas ser friske ut i år, og mot et svekket og urutinert Feyenoord, tror vi de spikrer avansementet i kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag