*Nettavisen* Sportspill.

– Tøff oppgave for Solbakken

Ståle Solbakkens FC København hadde en stri kveld i den første kampen, men berget uavgjort. I kveld venter en ny vanskelig kamp. Foto: Jens Nørgaard Larsen (NTB scanpix)

Dnipro stanget og stanget i nitti minutter i det første oppgjøret. I kveld får de en ny mulighet.

06.08.14 13:25

Sportspills meny onsdag:
Oddstips 1: Besiktas gjør jobben
Tippetips: Tippekupong med både Deila og Berg
Overgangsmarkedet:
Kontinuerlig oppdatert info
V65 Bjerke: Bjerkefest med Hamilton
V4/V5 Täby: Wido Neuroth er på tokt

Mesterliga-kvalifisering preger onsdagens langoddsprogram, og i kveld skal det avgjøres hvem som tar seg videre til det siste hinderet før billetten til Champions League er sikret.

Dagens singel 2
FC København - Dnipro Dnjepropetrovsk, B 2,45

HTML EMBED

Dagens singel

FC København – Dnipro Dnjepropetrovsk B
HTML EMBED

FC København fikk en svett aften i Ukraina sist onsdag, men holdt unna og skaffet seg et fint utgangspunkt til dagens oppgjør. Ukrainerne hadde så godt som fullt grep om hele kampen, men maktet ikke å få den forløsende scoringen.

Ståle Solbakkens mannskap har startet sesongen litt rustent i Superligaen, og står med fem poeng på tre kamper. Begge bortekampene har det blitt poengdeling mot lag som er spådd en tøff sesong.

På skadefronten ser det bra ut, og ingen i den normale startoppstillingen er ute. Må dog klare seg uten Yones Felfel, Christoffer Remmer og Brandur Olsen.

Dnipro har åpnet sesongen sterkt, og har full pott på to kamper. Er et meget velspillende, bra lag, og har de siste sesongene vært på nivå med Shaktar Donesk i den ukrainske ligaen. De holder med andre ord meget høy, internasjonal klasse.

Stjernespiller Yevhen Konoplyanka har blitt jaktet på av de fleste storklubbene i verden de siste årene, og var svært lystig i hjemmekampen. Ukraineren kom til mange scoringsmuligheter, og kan fort bli tungen på vektskålen i kveldens kamp.

Ser ut som trener Myron Markevich kan velge fra et skadefritt mannskap.

Det ukrainske storlaget så best ut i den første kampen, og virker også å ha det sterkeste mannskapet av disse. 2,45 på borteseier er derfor meget godt betalt denne onsdagen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.