*Nettavisen* Sportspill.

10 strake uten baklengs for Lille?

Foto: (AFP/Scanpix)

Simon Kjær og Lille har meldt seg på gullkampen i Ligue 1 etter ni strake kamper uten baklengs. I kveld kan rekka forlenges mot bunnlaget Valenciennes.

30.11.13 10:53

Sportspills meny lørdag:
V75 Leangen: Kampen om 28 milioner

Lørdagens langoddsprogram kan by på et bredt utvalg av kamper fra blant annet Premier League, Championship, Bundesliga Primera Division, Ligue 1 og Serie A.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
Newcastle – West Bromwich

Newcastle hanket inn sin tredje seier på rad med 2-1 over Norwich forrige helg, og klatret opp til 8.plassen med 20 poeng fra 12 kamper. The Magpies tapte Tyne-Wear derbyet mot Sunderland i slutten av oktober, men november måned har bydd på full pott så langt med seiere over Tottenham, Chelsea og nevnte Norwich. Er godt stilt offensivt og har fått god uttelling med innlånte Loic Remy som står med åtte mål på ti kamper. Tapte noe ufortjent mot Hull på hjemmebane i september, men er siden ubeseiret på St. James Park og har 3-2-1 totalt. R.Taylor er fremdeles ute med skade, mens Cabaye er usikker.

West Bromwich delte nok en gang poeng sist helg med 2-2 hjemme mot Aston Villa. Shane Long sørget for tomålsledelse og Stephane Sessegnon burde ha scoret nummer tre, men i stedet kom altså Villa tilbake. Har nå spilt uavgjort i halvparten av sine kamper. Kun tapt én av de ni siste og er nummer elleve med femten poeng. Står med 1-4-1 på bortebane, hvor de har slått Manchester United, tapt mot Liverpool, og nå senest spilt 2-2 mot Chelsea. Foster, Jones og Gera må stå over, mens Sinclair og Ridgewell testes før kampstart.

Newcastle har vunnet tre på rappen og er favoritter til 1.88 i odds, men vi tror West Bromwich kan fortsette å plukke poeng i dag. Gjestene kommer til å gå forsiktig ut og the Baggies har spilt uavgjort i fire av seks bortekamper så langt. Vi prøves oss med et langskudd på U til 3.30 i odds.

Dagens avslag
West Ham United – Fulham H 1.85
West Ham hadde lite å stille opp med mot Chelsea forrige helg og tapte fullt fortjent 0-3 hjemme. The Hammers har kun tatt to poeng på de fem siste og ligger på 17.plass med ti poeng. Kun slått Cardiff hjemme på Boleyn Grond så langt og står med 1-1-4 hjemme. Savner fortsatt Carroll, Vaz Te, Petric og Reid.

Nedrykksplasserte Fulham har like mange poeng som vertene men ligger bak med dårligere målforskjell. Gikk på sitt fjerde strake tap med 1-2 hjemme mot Swansea sist og så langt har London-laget kun slått nedrykksrivalene Sunderland og Crystal Palace, samt Stoke. Ble regelrettoverkjørt av Liverpool i forrige bortekamp som endte med 0-4-tap og står med 2-0-4 på fremmed gress. Berbatov sliter med sykdom og betegnes som usikker, men manager Martin Jol håper å ha kaptein Brede Hangeland tilbake i dag. Briggs, Rodallega og Duff er definitivt ute, mens Riehter soner karantene. West Ham er satt opp som favoritter til 1.85 i odds, men når hjemmetallene viser svake 1-1-4 velger vi å melde pass.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
Valenciennes - Lille

Ligue 1. Franske Lille har meldt seg på gullkampen i Ligue 1 etter en rekke sterke resultater de siste månedene. Er nummer to med 30 poeng fra fjorten kamper, tre bak PSG på topp. 1-0-seieren over Toulouse (14.) forrige helg var deres niende kamp på rad uten baklengs, og så langt har de kun sluppet inn fire mål på fjorten kamper. Står med imponerende 7-2-0 på de ni siste hvor de har innkassert solide seiere over blant annet Monaco (2.) og Nantes (4.). Midtbanespilleren Martin er fremdeles skadet, men erstatter Rodelin har fullt rollen vel og gjort savnet lite merkbart.

Bedring å se hos Valenciennes, men med syv tap på rad i september og oktober kunne det ikke gå stort verre. Fikk med seg ett heldig poeng borte mot Lyon sist og har 1-4-1 på de seks siste. Sliter likefult i bunnen og ligger tredje sist med ti poeng. Kun vunnet to kamper i år, mot nedrykks-kollega Ajaccio (19.) og Toulouse (14.). Spilte 1-1 mot Montpellier (16.) i forrige hjemmekamp og har svake 1-2-4 på Stade du Hainaut. Kun scoret tolv mål så langt i sesongen, som er nest færrest av alle. Den rutinerte midtbanespilleren David Ducourtioux må stå over med fem gule.

Valenciennes har tatt små skritt i riktig retning, men tabellplasseringen er langt i fra ufortjent og laget er blant favorittene til å rykke ned. Vi tror Lille skal ha gode muligheter til å holde nullen nok en gang og setter hundrelappen vår på at de får det ene målet de trenger.

Spilleforslag 2 lørdag (spillestopp kl 19.55):

Valenciennes - Lille 3.30 3.00 2.00

Klikk her for å levere dette spillet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.