Foto: hesteguiden.com

112 ble til 113

Spilte du vårt minste V4-forslag tirsdag, tjente du ei krone. Vi må tro på høyere utbetalinger onsdag på Axevalla.

Kommersielt

Sportspills meny onsdag:
V65 Bjerke: Rauen ordner opp
Oddstips 1: Bale sender Wales til himmels
Oddstips 2: Irland favoritt - nei takk
Tippetips: Kan Zlatan slå Messi?
Viking Lotto: 148 millioner i potten onsdag

Sportspill har hatt veldig bra flyt den siste uken, og tirsdag satte vi alle fem bankerne som vi foreslo. Dessverre ble utbyttet magert, selv om DD-spillene til V4-løpene på Åby (834 kroner tilbake for 300) og til Eskilstuna (1121 kroner tilbake for 300 kroner) ga solide pluss. Tirsdagens V4-utbetaling på Åby stoppet på magre 113 kroner og de som spilte vårt minste forslag på 112 kroner gikk altså ei krone i pluss.

Innleveringsfrister Axevalla
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Onsdag er det Axevalla som er V4-arrangør, mens Bjerke som vanlig tar over showet onsdag kveld med sin ukentlige V65-omgang der det som vanlig er flotte penger i luften.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Vinner fra tet
1 Hot Deposit utviklet seg fint i slutten på fjoråret, men så har Rickard Svanstedt herdet hesten i tøffe V75 lag og vi synes ikke han gjorde seg bort i noen av dem. Normalt får du en hardhet i kroppen som du får igjen for når du starter i vanlige hverdagsløp. Victory Abroad–sønnen er kjapp fra start og vi har vondt for å se at noen skal hente en lengde på han fra start. Vel i tet så taper han ikke dette løpet, men skulle han bli overflydd så blir det selvsagt litt mer sjanseartet, men vi stoler på at Rickard Svanstedt finner en luke hvis han misser teten. Hot Deposit er hesten med størst kapasitet og blir vår V4-banker onsdag i V4-3/DD-2.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Klart bedre enn raden
5 De La Vega holder meget bra form og en seier er rett rundt hjørnet. Sist var Juliano Star–sønnen ute mot gode Conrads Voldemort og der satt han fast med krefter igjen selv med etter en tøff innledning. Står perfekt inne i dette løpet så finner offensive Mikael J. Andersson en bra posisjon fra start, så bør det være en bra vinnersjanse. Blir ikke mer enn et fjerde-femtevalg i spillet og er således et svært spennende objekt onsdag.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus