Foto: Paul Weaver/Nettavisen

Nettavisen fikk 12 rette

Meget god uke for Nettavisens tippeeksperter.

Kommersielt

SJEKK HVORDAN: NÅ KAN DU SPILLE UTEN KORTLESER

Hver uke kommer Sportspill med et regnskap for odds- og tippetipsene uken før.

2012 startet svakt, men en knallsterk fredag, lørdag og søndag sørget for pluss både for odds- og tippetipsene forrige uke.

Tipping
Det ble ingen premier på årets to første tippekuponger, som var mandag og onsdag, men lørdag fikk vi 11 rette på både det lille og store forslaget, og søndag ble det 12 på det store forslaget og to 11-ere på det lille.

Når vi tar med premiene for alle 11-erne og 10-erne, spilte vi inn 2945 kroner i Tipping forrige uke. Den samlede innsatsen var 2064 kroner. Overskuddet så langt i år er dermed på 881 kroner.

Odds
Vi kom med 10 oddstips forrige uke og traff på fire. Det ga en gevinst på 1126 kroner og et overskudd på 126 kroner. I tillegg hadde vi to bom søndag 1. januar, så hittil i 2012 har vi et underskudd på oddstipsene på 74 kroner.

Her finner du mandagens oddstips fra Kurt Leirvåg: Leeds kan ryste Arsenal igjen

OBS:Nå kan du tippe på iPhone

Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Lever spillene på nett!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus