Foto: Paul Weaver/Nettavisen

Ny plussuke for oddstipsene

Sjekk regnskapet for odds- og tippetipset så langt i 2012.

Kommersielt

SJEKK HVORDAN: NÅ KAN DU SPILLE UTEN KORTLESER

Hver uke kommer Sportspill med et regnskap for odds- og tippetipsene uken før.

Forrige uke startet svakt, men en knallsterk søndag, der vi blant annet anbefalte borteseier til Inter mot Milan, sørget for at det ble pluss i regnskapet.

Odds
Vi kom med ni oddstips forrige uke og traff på fire. Det ga en gevinst på 1016 kroner og et overskudd på 116 kroner. Dermed gikk vi i pluss for andre uke på rad. Hittil i 2012 har vi spilt for 2100 kroner og vunnet tilbake 2142 - et overskudd på 42 kroner.

Tipping
Både det lille og det store forslaget til midtukekupongen gikk inn med 11 rette, men ettersom det var lave premier og ingen utbetaling for 10 rette, ble ikke gevinsten på mer enn 100 kroner til sammen. Det ble ingen premier på tippingen lørdag og søndag. Vi spilte for 1584 kroner forrige uke og vant 100 tilbake.

Hittil i år har vi spilt for 3648 kroner og vunnet 3045 tilbake. Et underskudd på 603 kroner.

Her finner du mandagens oddstips fra Kurt Leirvåg: Vi vraker City og Napoli

Regnskap 2012:
Uke 1

OBS:Nå kan du tippe på iPhone

Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Lever spillene på nett!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus