Foto: Reuters/Scanpix

Vinn penger på gresk komedie

Endelig en opptur for kriserammede grekere. Sjekk vår oddsdobbel.

Kommersielt

Sportspills meny torsdag:
Tippetips midtuke: Vinner United uten Rooney?
Oddstips 2: I dag får Stoke grisebank
V65 Åby: Storutbetaling på gang
Lunsjtrav Bjerke: Høitomt har fått opp dampen

Delta i Sportspills Facebook-konkurranse og vinn en iPad2!

Det er mange spennende kamper i Europa League på oddsprogrammet i kveld, og dagens første oddstips inneholder to objekter med greske lag.

Men først dagens langskudd og avslag.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
84. Rosenborg – Manglerud/Star U 4,65
Begge lagene har vært uberegnelige i det siste, og hjemmeoddsen på Rosenborg (1,45) frister ikke. To av Rosenborgs siste fire kamper har endt med forlengning (en av fire for M/S), og det er ikke umulig at det står uavgjort etter ordinær tid i kveld.

Dagens avslag
85. Stavanger - Lillehammer H 1,45
Stavanger avgjorde som kjent serien for mange uker siden, og selv om det ble en sterk borteseier mot Lørenskog sist, har siddisene vært litt mindre uovervinnelige den siste tiden. Lillehammer kjemper med Lørenskog og Vålerenga om best mulig utgangspunkt for sluttspillet, og er i så måte mest motivert i kveld. 1,45 på hjemmeseier er for lavt.

Dagens spill
99. PAOK - Udinese H 2,30
32. delsfinale i Europa League. PAOK har et flott utgangspunkt etter 0-0 i det første møtet. Ifølge rapportene var Udinese det førende laget, men de kom til få store sjanser.

PAOK er hektet av i kampen om seriegull i Hellas (ligger på tredje) og kan derfor prioritere Europa League høyt. Grekerne har en langt bedre statistikk i Europa enn man skulle tro, og det er ikke blitt et eneste tap på de siste 10 Europa-kampene (5-5-0). Har ingen nye fravær siden kampen i Italia.

Udinese har mistet formen etter at Di Natale (spiss) og Isla (midtbane) ble skadet. Ingen av dem spiller i kveld, og det er også ventet at det gjøres en del endringer på laget. Udinese kjemper nemlig en knallhard kamp om å beholde den viktige tredjeplassen i Serie A, og søndagens bortekamp mot Bologna har nok høyest prioritet denne uken.

Spill på italienske lag i Europa League er sjelden god butikk, og vi tror Tottenham-dödaren PAOK har gode sjanser til seier i kveld.

Objektet kan ikke spilles som singel, og vi kombinerer med seier til en annen gresk klubb.

114. Olympiakos - Rubin Kazan H 1,65
Olympiakos vant 1-0 i det første møtet og er store favoritter til å avansere til 16. delsfinalen. Grekerne havnet i Europa League etter god innsats i Champions League (kun to poeng bak gruppevinner Arsenal). Slo både Borussia Dortmund og Arsenal 3-1 på hjemmebane.

Olympiakos har tatt 13 poeng mer enn PAOK og ligger bare to poeng bak lederlaget Panathinaikos. Er i meget god form og står med fire strake trepoengere i serien.

Keeper Balázs Megyeri pådro seg rødt kort i det første møtet og soner karantene i kveld. Han ble erstattet av tidligere Manchester United-keeper Roy Carroll, som reddet den påfølgende straffen.

Rubin Kazan kom ikke høyere enn sjuendeplass i serien, som ble avsluttet i slutten av november. Det har vært vinterpause siden den gang, og sluttspillet starter om en drøy uke. Trener Kurban Berdyev innrømmet etter tapet for Olympiakos at laget ikke er i toppform etter vinterpausen.

Selv om Olympiakos ikke trenger å vinne for å gå videre, tror vi de hjemmesterke grekerne (10-2-0 i serien) går for seier også i kveld.

Dobbelen gir 3,79 i odds.

Spilleforslag 1 onsdag (spillestopp kl 18.55):
99. PAOK - Udinese 2,30 - 2,90 - 3,50
114. Olympiakos - Rubin Kazan 1,65 - 3,15 - 3,95
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Spilleforslag 2 onsdag (spillestopp kl 18.55):
94. Valencia – Stoke (0-1) 2,05 - 3.45 - 2,50
110. Anderlecht – Alkmaar 1,75 - 3,15 - 3,50
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus