(Hesteguiden)

Mer suksess for Bjerring

Karismatiske Jan Martin Bjerring opplever stor suksess i Harstad. Søndag vinner han med Vinnelykka. Sjekk våre travtips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny søndag:
V64 Skellefteå: Kjøp andel her
V5 Sørlandet: Mikkelsen innfrir igjen

Oddstips 1 søndag: Sogndal følger opp
Oddstips 2 søndag: Ny seier til Rosenborg

Tippetips søndag: Tipperne undervurderer Haugesund

Det er litt av hvert på travfronten denne søndagen. Det kjøres løp på Harstad travpark (enkel V5), det kjøres dobbel V5 på Sørlandets travpark og i Sverige er det nypremiere for V64-spillet i Skellefteå.

Tipsene til Harstad er utarbeidet av sportssjef Lisa Fredriksen på Harstad travpark og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg

Klikk her for å se våre V5-tips til Harstad

V5-1 - Varmblodshester. Tidsløp. 2040 meter voltestart.
To hester skiller seg ut noe ut i dette tidsløpet som innleder V5-spillet i Harstad. 7 Nimbus F.H. og 3 Zappa Hornline. 11 Red Basin er en hest som kan mye, men er usikker på formen. Gikk inn som nummer tre på en regional premiekjøring 17.3.2012. 2 Hot Chilli Star står fint inne i løpet, er kjapp ut og skal kjempe helt der fremme, ifølge trener og kusk Oddmund Eggen.

V5-2 - Varmblodshester. 1600 meter autostart.
5 Next Step er i god form, skal ut med ny kusk, kan bli spennende. 4 Hunter bør kunne være med å kjempe om seieren. 3 Pocket Book satt fast med alt igjen sist, står perfekt inne spormessig. 1 Somolli´s Win har formen inne, bør være med i toppen. 7 Heaven News er normalt en bra hest men var noe tam siste gangen ut.

V5-3 - Kaldblodshester. 2040 meter voltestart.
Vinnelykka gjorde et kanonløp sist, vår banker!

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Harstad

V5-4 - Varmblodshester. Varmblodshester. 2040 meter voltestart.
10 Bon Kosmos har ikke gått voltestart på over to år, hvis han går feilfritt bør han kjempe helt i toppen. 7 Jag Pierre kom i mål som nr 2 sist men bel disket for passgang, har fått ny balanse og bør kjempe om seieren. 4 Creme de Cherie ble to på en voldsom gjørmebane sist, bør regnes!

V5-5 - Kaldblodshester. 2040 meter voltestart.
4 Langaardssvarten gjorde det godt på en regional premiekjøring 17.3. Bør kjempe helt i toppen her. 6 Linus T.G. vant sist, en sterk hest som feilfritt kan vinne løpet. 8 Høiby Pilminni er behandlet etter sist løp, bør kjempe om en bra premie. 9 Dehline er ny for harstad spillerene, hun hjentes veldig fin ut i en hurtigjobb, premie som gjelder!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør