Foto: hesteguiden.com

En sjokoladevinner fra Goop

Danskene inviterer til fest på Charlottenund søndag og byr på en flott V65-omgang. Sjekk våre travtips.

Kommersielt

Sportspills meny søndag:
Dobbel V5 Sørlandet: To bankere i sør
Oddstips 1: Spania er bare best
Oddstips 2: Irland kommer til å blø for drakta
Tippetips: Vi garderer ikke EM-kampene

Det er ingen hvile for oss traventusiaster i disse EM-tider. Søndag er det danskene som inviterer til fest med storløpet Copenhagen Cup der velvoksne 750 000 DK venter vinneren. Det er nordisk V65 på programmet og det blir flott omsetning. Her hjemme skal det også kjøres trav i Bodø og dobbel V5 på Sørlandet senere denne søndagen, så det er nok av muligheter til å vinne på hest søndag.

Det er jevnt over svært fine løp på Charlottenlund denne søndagen og en rekke fine rammeløp utover hovedløpet. Vi finner vår hovedbanker i V64-3 der den norsktrente fireåringen V C Chocoholic får storløpsgrossist Bjørn Goop i sulkyen. Merk for øvrig at innleveringsfrist i V65 søndag er kl 15.05

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

4 V C Chocoholic har gjort to meget sterke løp på Bjerke og Solvalla etter han kom over fra USA. Treningsrapportene er svært positive om dagen og normalt fyker hesten til tet her. Da mener vi det er svært gode muligheter for at han leder han dette løpet fra start til mål. Selv om distansen i ettermiddag er 2000 meter, så skal neppe det by på noen problemer og når de verste konkurrentene står vanskelig til var ikke vi i tvil om å bruke Smedshammer-traveren som banker.
Vår rangering V64-3: A: 4 B: 8-9-3 C: 2-7-10-5-12-6 D: 1-11

V64-1 - Copenhagen Open. 1600 meter autostart.
3 Jackal Face har fått en liten treningsperiode etter han startet mye i vinter. Har vært morsk i de siste treningsjobbene, i følge treneren Helena Burman. Viking Kronos-sønnen er meget rask fra start, så Johnny Takter klinker nok til i håp om tidlig tet. Klarer de og overfly 1 Strong Boy fra start er det en meget fin vinnersjanse.

2 Noriana Rosso gikk meget bra på Bjerke under OGP-helgen og det uten pisk. Kusk Christophe Martens er meget optimist med femårs-hoppa og mener dette er hans klart beste vinnersjanse denne søndagen. Martens som har feiret store tirumfer med Commander Crowe den siste måneden.

1 Strong Boy har fått løp i kroppen og den ni år gamle hedershesten til Lövgren har interessante forutsetninger fra innersporet, men akkurat det sporet er ikke det letteste å forsvare på Lunden. Nå er Strong Boy meget rask ut så han er en av hestene som kan klare det.
Vår rangering V64-1: A: 3 B: 2-1 C: 5-8-7-9-10-4 D: 6

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V64-2- Varmblodshester. 2000 meter autostart.
1 Incanto blir vår knepne favoritt i et meget åpent løp. Love You-sønnen blir kuskeforsterket til Bjørn Goop denne søndagen og kjennes meget interessant for dette er en meget bra hest for klassen. Sjanseartet spor da han normalt blir overflydd. Kjemper i toppen bare det løser seg.

3 Real Showman var fryktelig god første gang ut i år og svepte feltet på en sterk tid. Untersteiner er optimist, men han kan neppe være med å kjøre om noe tet. Skal være ytterlig forbedret med løp i kroppen så han skal regnes tidlig. 11 Michael November er en tysk seiersmaskin som går fra klarhet til klarhet. Er litt opptil tilfeldighetene fra dette sporet, men de rapportene vi har er at dette er en topphest for grunnlaget. 4 Pike River vant sikkert sist og er hyggelig fra start så han er normalt sikret en fin posisjon. Bør krysses tidlig.

12 Benno Kievitshof er en topptraver som bare vinner, men fra dette sporet skal Muscles Yankee-sønnen virkelig opp til eksamen. Kommer for første gang ut skoløs på alle fire i ettermiddag.
Vår rangering V64-2: A: 1 B: 3-11-4-12 C: 2-5-9-6-7 D: 8-10

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på lyntotokupong

V64-4 - Varmblodshester. 2000 meter autostart.
10 Osbourne er en kapasitetstraver som hadde hatt mye mer penger om han ikke hadde hatt problemer med helsen til tider. Great Challenger-sønnen har fått noen løp i kroppen nå og sist på Solvalla spurtet han meget friskt etter posisjonsproblemer underveis. Har trukket et bakspor denne gangen så det må klaffe litt for Arvid Olsen i sulkyen, men han sitter bak den beste hesten.

6 Orione Spin er en topphest for klassen, men han hadde problemer med halsen i sitt siste løp så han er litt usikker. Kolgjini kan melde om en hest som har sett fin ut i jobbene. 12 Truculent er en riktig seiersmaskin og treneren Lars I Nilsson har virkelig sving på sine stallhester for tiden, så Revenue-sønnen skal helt klart regnes tidlig selv om sporet var det dårligste han kunne få. 3 Avanti L M gjorde en fryktelig sisterunde på Solvalla sist så bare ikke Love You-sønnen taper like mye fra start skal de virkelig få kjørt seg for Bo Falsig har en hest i toppform. 2 King var veldig positiv etter sen luke i V75-finalen på Solvalla. Står helt perfekt til denne gangen og kan være med å kjøre om tet.

4 Nok`en Fräkkert hadde vunnet med tidligere åpning på Oslo Grand Prix søndagen, og sist gjorde han en fin sisterunde via sporene så formen er på topp. Blir dessuten kuskeforsterket denne gangen. 11 Prelude F H har stålform i kroppen, men fra dette sporet er det litt opptil tilfeldighetene. Bør krysses på gardering.
Vår rangering V64-4:A: 10 B: 6-12-3-2-4-11 C: 5-9-7-1

V64-5 - Copenhagen Cup. 2011 meter autostart.
2 Quarcio Du Chene er blitt mye mer avbalansert med årene og er ikke like hissig som tidligere. Formen virker til å være på topp og fra en perfekt utgangsposisjon så skal helt klart Goop-traveren regnes med en solid vinnersjanse. Vi er faktisk inne på at Goop klinker til fra start for 1 Wishing Stone skal ha rygg over denne distansen og normalt klarer han å holde ute de på utsiden.

Hesten som er først og fremst i mot er 6 Rapide Lebel som er den beste hesten, men han holder usikker form da han ikke har fungert som best i sine siste løp. 4 Brioni fikk aldri sjansen i elitloppet, men tror neppe Lövgren kjører like passivt denne gangen. Er en stund siden han har trukket Timberland-sønnen av fra start, kanskje denne gangen? Kjemper i toppen fra et fint spor. Normalt vinner en av disse.
Vår rangering V64-5:A: 2 B: 6-4 C: 1-3-7-9-8-10-5

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V64-6 - Varmblodshester. 2000 meter autostart.
3 Aida Boko gjorde en meget fin figur i løpet Nalda Nof vant på Bjerke, men From Above-datteren har vært strøket en gang etter akkurat det løpet så litt usikker er vi på henne. Når Langeweg har starterklært Aida Boko som eneste hest denne søndagen, så sier det seg selv at han har stor seierstro. Fin vinnersjanse fra et perfekt spor.

7 Your Love Lois var fryktelig god på Solvalla da han vant lekende lett på 11,0/1609 meter med krefter igjen. Sporet er ikke bra denne gangen for Love You-sønnen som er bra fra start, men det kan fort bli en drøy første sving. Regnes i toppen om han er like bra som sist. Brødrene Martens har en fin traver i Revenue-sønnen 5 Noncene` Play som er startrask og offensive Christophe Martens kommer neppe til å ta opp fra start så han skal helt klart krysses tidlig.

9 Elaine har vunnet 16 av 31 løp så det er en riktig travermerr Lövgren kommer til Lunden med denne søndagen. Bakspor er ikke noe pluss på denne banen, men det lukter tempo så trenger ikke bli så feil. Må krysses. 11 More Than Enough er mye bedre enn grunnlaget sitt, så han må regnes på gardering for Coktail Jet-sønnen er i sitt livs form.
Vår rangering V64-6: A: 3 B: 7-5-9-11 C: 2-4-8-10-12-6-1

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus