Fire millioner ekstra i potten

Det er dobbel jackpot på Bjerke onsdag og da må vi stole på skjebnen. Sjekk våre V65-tips.

Kommersielt

Sportspills meny onsdag:
Oddstips 1: Ronaldo må berge Portugal
Oddstips 2: Nederland på kanten av stupet

Det har vært usedvanlig vrient å spille til Bjerkes V65-omganger de siste onsdagene og verken nest eller sist onsdag var det noen spillere som maktet seks rette. Det innebærer dobbel jackpot denne onsdagen og det ligger fire friske ekstra millioner kroner i potten. Med en forventet V65-omsetning på kanskje åtte millioner i kveld, er det altså både mye penger å spille om og svært gode betingelser som venter spillerne.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

Dog er det atter en svært vrien omgang som venter og vi kan nesten garantere flotte utbetalinger. Det er vrient å finne banker og vi må bokstavelig talt gamble. Etter en prat med Lars Anvar Kolle på morgenkvisten setter vi våre jackpotkroner på 1 French Destiny i V65-5. Vi bankerspilte også den seksårige vallaken etter Love You sist onsdag på Bjerke og da gjorde hesten en godkjent innsats til fjerde. Da stod hesten i bakspor, fikk et fint løp underveis og skuffet muligens en smule da hesten tross alt fikk et fint løp underveis.

Onsdagens motstand er langtfra like tøff, her er det en ting som gjelder for Kolle. Det er å forsvare innersporet og kjøre feilfritt fra start. French Destiny vokser flere klasser i tet og vi (og Kolle) mener det er bra sjanse for at French Destiny lykkes i å forsvare sporet. Vel i tet tror vi ikke hesten taper dette løpet og dermed stoler vi på skjebnen onsdag. Lars Anvar Kolle og 1 French Destiny blir vår hovedbanker på Bjerke onsdag i kampen om jackpotkronene.
Rangering V65-6/V5-2/DD-1: A: 1 B: 3-2-6 C: 4-8-7-12-11-9 D: 10-5

Dansk dynamitt
Onsdagens største V65-favoritt finner vi i den tredje avdelingen og det handler om Bo Westergaard-trente 8 Just Livin My Life. Den fireårige Yankee Glide-sønnen har aldri testet voltestart, men utstyres med svært dyktige Tom Erik Solberg som kusk og det øker sjansene for feilfri avgang. Hesten har kun startet fire ganger i sin korte karriere, og gjorde en mektig årsdebut i Billund for tre uker siden. Det er naturligvis noen bra hester imot all den tid det dreier seg om V65 på Bjerke, men feilfritt er dette trolig en klink vinner. De øvrige løpene er slett ikke lettløste og siden det er dobbel jackpot er det ikke farlig å spille favoritter som banker. Vi singelstreker derfor også 8 Just Livin My Life i V65-3.
Rangering V65-3: A: 8 B: 3-12-6 C: 4-10-7-13-1-14-11 D: 2-5-9

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V65-1 - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
Femtevalget og 13-prosenteren 13 Sizzling Volo blir vårt friske førstevalg i V65-innledningen. Tholfsen-hoppa har møtt veldig tøff motstand i årets fem første starter, og møter for første gang i år kun medsøstre i kveld. Til tross for 20 meter tillegg synes vi Sizzling Volo skal ha en flott vinnersjanse i kveld.

Vi setter en annen ringrev inn som andrevalg. Asbjørn Mehla kjører kun familiehestene nå på sine eldre dager og 15 Pretty Photo er en av dem. Hoppa tåler som kjent hardkjør underveis og med to løp i kroppen er storformen på vei. 9 Premance Simoni blir stor favoritt etter sitt flotte løp under OGP-søndagen da hun ble tredje bak to svært gode hester. Voltestart er et minus, men hoppa duger naturligvis feilfritt, men vi synes hun blir for mye spilt her.

10 Athena Rod, hedershoppa til Annette Skadsdammen, er helt nede som et ellevtevalg og en toprosenter. Men glem aldri at denne hoppa er tøff og skulle det klaffe maksimalt, kan sjokket komme allerede i V65-1 (slik det gjorde sist onsdag med Boreas). Bak disse vrimler det av minioutsidere i et flott spilleløp.
Rangering V65-1: A: 13 B: 15-9 C: 10-4-3-8-1-5-7-12-11 D: 14-2-6

Vil du ikke kjøpe et våre eksperttips eller øke spenningen ytterligere, kan du selvsagt også kjøpe en lyntotokupong

V65-2 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Tom Erik Solberg opp bak 3 Jentungen, ergo byr vi på et nytt femtevalg i V65-2. Jentungen satt bom fast med vinnerkrefter spart på Biri i sin nest siste start og viste overlydsfart mellom galoppene i Drammen sist. Sprint er yndlingsdistansen og Tom Erik Solberg er en mester til å holde slike hopper i gang. Kun markert på 17% og et svært spennende drag i dette løpet fra en perfekt utgangsposisjon.

9 Tordin blir favoritten og det er ikke vanskelig å forstå. Tordin holder sin toppform og er med og gjøre opp om seieren igjen dersom han ikke galopperer. 12 Tidrande har kanskje manglet det lille ekstra i år. Så ut som en vinner i V75 sist, men ville ikke forbi nedover oppløpet. Sprint og tolvtespor er ikke optimalt, men kusken er blant de beste og da må hesten tidlig på. Hadeland-hoppene til Morten Antonsen, 4 Eldevill og 7 Striks, er begge i toppform og klaffer det med løpsopplegget underveis kan begge være aktuelle i seiersstriden.

11 Grans Trygve er nede som et nest sistevalg, vi minner om at denne hesten vant to løp i fjor og holder V75-klasse på sitt beste. Formhesten 1 Hasse er nede som et sistevalg, det forteller alt om at her kan de fleste vinne.
Rangering V65-2: A: 3 B: 9-12-4-7 C: 11-10-2-1-5-6-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V65-4/V5-1 - Kaldblodshester. 2640 meter voltestart.
14 Ulsrud Ulf tester derbydistansen onsdag og er en aspirant til finalefeltet i Norsk Travderby til høsten. Ulsrud Ulf har vunnet seks ganger på tretten forsøk og blir vår klare favoritt i dette stayerløpet, selv om han står kinkig til. Ligger an til å bli et andrevalg i spillet.

Nede som et sjuendevalg i spillet er 4 Nordby Viktor som gjorde et bra løp til fjerde mot gode hester på Biri sist. Romtveit-traveren er under flott utvikling og Tom Erik Solberg kan få en riktig pangaften på Bjerke i kveld (fire vinnersjanser i V65). 13 Spikspretten har levert solide løp på slutten og Antonsen-traveren er blant dem som drar fordel av den lange distansen i kveld. 15 Drømmina obset vi litt for i et tøft V75-løp på Biri sist, og galopperte i tet da under press fra storfavoritten Torianna på den siste langsiden. Blir lite spilt i kveld og er kun markert på åtte prosent.

Spillerne gjør 2 Låhne Lukas til favoritt, det er vi ikke veldig enige i. Hesten falt helt sammen i travet sist og 2640 meter er neppe noen fordel. 6 Bonus kan litt og er i form og dersom det klaffer underveis er heller ikke 10 Turbin sjanseløs i et glitrende spilleløp.
Rangering V65-4/V5-1: A: 14 B: 4-13-15-2-6 C: 10-3-12-1-5-7-11-9-8

V65-6/V5-3/DD-2 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Etter noen innsatser litt på det jevne, var 8 Fettern T.G. tilbake som en råsterk vinner i Bollnäs sist. Måtte dra tredjesporet i sisterunden da, men var likevel klar vinner. Familiehesten til Geir Vegard Gundersen må trolig gjøre grovjobben også i kveld, men det har han vist at han makter når toppformen er på plass.

4 Frakast blir favoritt og den svært seiersvante trønderen (22 seire på 29 forsøk) har vunnet sportrekningen. Dog er Frakast litt variabel bitvis og vi er ikke helt sikre på hesten om dagen, selv om han var bra i seiersløpet sist. Meget velkjørende Edvard Kristiansen (en av undertegnedes absolutte favorittkusker) er optimist. 7 Tuxi Titan gjorde noe så sjeldent som å vinne overlegent på sprint sist og holder hysterisk form. Kan vinne igjen. Vi synes vel disse tre skiller seg noe ut i V65-finalen, selv om det er mye bra hest på farten her.
Rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 8 B: 4-7 C: 1-6-11-10-3-5-9-12 D: 2

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-4 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Det smalt skikkelig i totoen når 3 Boreas seilte inn som sikker vinner i V65-1 på Bjerke sist onsdag. Det var i et travløp, nå er det monte. Men på bakgrunn av den prestasjonen setter vi hesten først her.

Møter imidlertid mange formhester her. 8 Becky's Snowstar var bra toer på Bjerke sist og kan vinne. Det kan også 2 One Lomomba Siem (Siv Emilie Løvvold vinner med "alt" om dagen). 7 Ysvink har kapasiteten og duger svært godt feilfritt, det gjør også 9 Waterstone.
Rangering V5-4: A: 3 B: 8-2-7-9 C: 4-1-5-6-10

V5-5 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Hun er i ferd med å bli et mareritt for spillerne, 11 Bell Sona. Viser overlydsfart i nesten hvert eneste løp, men må innom minst en galopp. Så også sist i Drammen der hoppa galopperte fra seg seieren ut mot oppløpet. Er det endelig dags i kveld?

Klart forbedre sist var 14 Friggtor som etter en mektig sisterunde var først på streken (skal tillegges at lederduoen galopperte 150 meter fra må da og Friggtor hadde nok ikke slått disse). Gjorde uansett et solid løp etter galopp innledningsvis og kan vinne igjen.

Fra strek kan både 4 Hornnes Siri (flott prøveløp), 3 Rams Lilja (treårshoppe i flott utvikling) og 2 Ulsrud Perla (viser fart) blande seg inn i seierskampen. 10 Nebbenes Helen blir lite betrodd, men viste veldig fin fart mellom galoppene sist.
Rangering V5-5: A: 11 B: 14-4-3-2 C: 10-12-15-9-1-13-6 D: 5-8-7


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus