Foto: Norsk Rikstoto

Tilbake som en vinner

Frøyu Oda har ikke fått klaff på slutten, men torsdag tror vi det igjen er dags for den vinnervillige hoppa. Sjekk våre V5-tips.

Kommersielt

Sportspills meny torsdag:
Dobbel V5 Klosterskogen:Vi tror på Sagholens yankee
Galopp Øvrevoll: Vi tror på en gammel venn
Oddstips: Italia overbeviser igjen

Tipsene til den doble jackpotomgangen på Bjerke onsdag satt bra. Vår hovedbanker French Destiny vant helenkelt, mens vår andre banker Just Livin My Life gjorde et overdådig løp etter grov startgalopp. I V65-6 innfridde vårt førstevalg Fettern T.G. etter en glitrende sisterunde og vårt outsidertips på Jentungen holdt nesten stand. Det ble ihvertfall en femmer på det minste V65-forslaget, mens samtlige V5-forslag satt med fem rette og betalte tilbake nesten 6 000 kroner hver. Dagens dobbel-forslagen gikk også i klart pluss, all den tid vi hadde førstevalg på begge vinnerne.

Torsdag er det nok å henge fingrene i for oss hestespillere. Det starter med V4 fra Kalmar, og fortsetter med lunsjtrav fra Bjerke. Klosterskogen byr på en svært spennende dobbel V5 torsdag kveld, mens Øvrevoll byr på en feiende flott V5-omgang i Bærum.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

Vår banker under lunsjtravet på Bjerke går ned en klasse til denne omgangen og når startsporet i tillegg ble helt perfekt har vi svært god tro at 3 Frøyu Oda tar hjem seieren i V5-4

3 Frøyu Oda er den beste hesten i feltet, men de siste løpene har det ikke klaffet. Sist ble det bare helt feil så det løpet kan glemmes. Nest sist satt Moe Odin-datteren fast med krefter igjen, så formen er bedre enn resultatene i de siste startene. Tredje sist var hun betrodd i et løp Torianna vant så det sier litt om denne damen til Øystein Bjørnstad. Er bra fra start så er en meget fin sjanse for at de får tet direkte eller kan kjøre seg tidlig foran. Uansett posisjon er dette en meget opplagt vinnerkandidat for hoppa som vant årets to første starter.
Vår rangering V5A-4: A: 3 B: 8-10 C: 9-7-2-4-12-11-6-5

V5-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Tre av torsdagens fem V5-løp er utskrevet for hester med mindre enn 300 startpoeng. Det betyr mange formløse hester på farten og øker sjansen for smeller i disse løpene.

V5-1 er at av disse løpene og der setter vi 12 Priceforme G.T. først. Hesten er fryktelig variabel, men denne Broadway Hall-datteren kan en del på sitt beste og vi skal huske at hun har vært ute i tøffere konkurranse enn dette i det siste, men spor tolv gjør det hele sjanseartet. Gode treningsrapporter trekker opp.

3 Holy Smoke Moss er ingen stor vinnerhest, men han står interessant til og var positiv sist på en fin tid. 9 Cream G.T. har en stamme som forplikter, men dessverre skuffet mye. Er brukbar kapasitet i denne, men er håpløst usikker. Uten galopp er han med der fremme. 2 Tombola Du Loisir kommer ut med en annen balanse og fra trenerhold meldes det om at dette er en traver med fin kapasitet som skal regnes helt i toppen, men Tom Forkerud er som kjent optimist med det meste han sender til start.
Vår rangering V5A-1: A: 12 B: 3-9-2 C: 7-1-5-11-8-4-10-6

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-2 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
3 Nithan L.B er en meget flott traver som ikke har fått ut kapasiteten sin, men nå er Pine Chip-sønnen flyttet til dyktige Sigbjørn Kolnes som ofte får sving på slike hester. Høitomt har kjørt 18/2000m på en fin måte med hesten i trening og etter det er han skodd om. Trenger normalt løp i kroppen etter en lengre pause, men motstanden skremmer ikke.

2 Tic Tac Toe skuffet litt sist selv om han ble nummer to. De gangene han sitter fast ser han ut som en tikkende bombe, mens de gangene han må gjøre litt jobb selv er han tam til mål. Står egentlig meget fint inne i dette løpet og sporet er helt perfekt. 8 Victory Line har egentlig meget fin kapasitet, noe han faktisk beviste igjen sist da han spurtet bra bak Thai Mahal. Nå er sporet nitrist, men bare det løser seg litt og han kjemper like bra som sist ender han i toppen.

4 Immortal Impact er bedre enn raden, men tror neppe sprint er noe fordel for den litt entaktede Alv Richcrop-sønnen.
Vår rangering V5A-2: A: 3 B: 2-8-4 C: 6-9-5-11-7-1-11 D: 12

V5-3 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
6 Pablo La Marc er en traver som er mye bedre enn raden og Bjerkebanen skal passe Love You-sønnen mye bedre enn Klosterskogen. Klarer Undem å kjøre feilfritt med danskeimporten så tror jeg ingen er i nærheten av ham, men han har opptrådd usikkert i de første løpene i Norge, så stoler ikke helt på ham.

11 J.T`s Gold er en brukbar traver for klassen som ikke har innfridd de forventingene som er stilt til ham. Synes han er forbedret i regi Kolnes da han mulig galopperte bort noe som lignet en seier nest sist. Sist var han positiv i knallhardt selskap, så formen er bedre enn raden. To hester kan være et godt lås i dette løpet.
Vår rangering V5A-3:A: 6 B: 11 C: 5-3-4-10-9-7-12 D: 1-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-5/DD-2 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
3 Onassis Neo er endelig på gang igjen og spurtet meget fint sist i et løp gode Victor Invalley vant foran Sexy Dirty Money og Fleetfoot Hanover sist på Momarken. Torsdag står Killingmo-traveren fint til mot billig motstand og det er varslet en offensiv styring og kommer hun seg foran på et tidlig tidspunkt, så må det være en topp vinnersjanse.

2 Wee Nita er på gang og står interessant til i dette løpet. Klaffer det med tempo og hun får bruke speeden sin tilslutt er hun aktuell der fremme. 4 Classic Star har ingen god rad, men denne gangen er oppgaven litt spennende for han holder egentlig bedre form. Normalt spinner han til tet og bare han ikke blir for stri kan han faktisk lede dette løpet helt hjem.

1 Space Yankee avsluttet bra sist, men blir normalt overflydd fra dette sporet så det hele er sjanseartet. 9 Quantum Maximilian er bra på sitt beste, men kunne lite sist og holder svært usikker form om dagen.
Vår rangering V5A-5/DD-2: A: 3 B: 2-4-1-9 C: 8-12-7-5-10-6

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus