Foto: Hesteguiden.com

Du kan spille svensk V75 lørdag kveld

Det er V75-runde i svenske Boden lørdag kveld og det ligger 18 millioner SEK ekstra i potten.

Kommersielt

En spennende V75-omgang på Leangen ble rimelig favorittpreget, og drøye 7 000 kroner ble utbetalingen for sju rette på Leangen. I kveld er det vel verd å satse noen kroner til svenskenes V75 i Boden. Der er det svært flotte løp og hvorfor ikke prøve en lyntotokupong til disse løpene. Det er enkelt å spille fra spillboksene under.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på lyntotokupong

Men travspillerne trenger ikke fortvile, det er full V75-runde i Boden i Sverige lørdag kveld og de løpene starter ikke før kl 20.30. Vi har ikke tips til løpene, der Norbottens stora pris i V75-3 er det store sportslige høydepunktet der vinneren kan kvittere ut 1 million SEK. I det løpet blir 3 Sanity stor favoritt, men han utfordres av 7 Orrichietti. Løpene kan du se på Rikstoto direkte og resultater sjekker du på www.rikstoto.no.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på lyntotokupong

Søndag har vi tips til V64-løpene på Solvalla og til den doble V5-omgangen på Sørlandet.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus