(Hesteguiden.com)

Ohlsson sitter på bankeren

Dyktige Ulf Ohlsson har vunnet over 100 løp i 2012 og kjører vår V64-banker på Solvalla søndag. Sjekk våre V64-tips.

Kommersielt

Sportspills meny søndag:
V5 Haugaland: Wassberg er den perfekte vikar
Oddstips 1: Vi tror på Raufoss
Oddstips 2: Nederland griper halmstrået
Tippetips søndag: Bonuspotten vokser

Det er nok av hvert å bryne seg på for travspillerne søndag. Haugaland travpark like utenfor Haugesund avholder sin årlige totokjøring der det kan spilles V5 til. På Solvalla er det en flott V64-meny og avslutningsvis er det dobbel V5 på Sørlandet denne søndagen. Vi har naturligvis tips til samtlige. Vår banker på Solvalla kommer ut i V64-4 og trenes av dyktige Timo Nurmos.

PS. Det ble fullklaff og seks rette på det største forslaget til Solvalla i ettermiddag. Drøye 35 000 kroner tilbake for dem som fulgte det forslaget.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

Det handler om 12 Miss Beniss som har nå fått to løp i kroppen etter lengre pause og begge har vært V75-løp. Sist så traff ikke lærlingen Mattias Djuse helt bra fra springsporet, så det kostet litt å komme til tet. På baksiden så dro han opp tempoet noe veldig og det ble litt sure bein midt på oppløpet, men Angus Hall-datteren kjempet meget bra og det ble et knepent tap. 14,9/2140m er uansett en meget sterk tid med kun to løp i kroppen så hun skal være ytterlig forbedret til dette løpet og når Uolf Ohlsson stiger opp i sulkyen så føler vi oss trygge på bankervalget denne søndagen for hun møter billigere selskap enn i sine siste løp. Vår rangering V64-4: A: 12 B: 1-15-14 C: 3-8-10-4-2-6-9-11-7-5-13

V64-1 - Hoppeløp. 2140 meter autostart.
3 True Advantage er slik som alle hestene til Stefan Melander i superform. Nå sist så hun meget fin ut for Bjørn Goop når hun ble sittende fast med alt igjen i rygg på leder. Denne gangen er det Melander selv som setter seg i sulkyen og da blir det normalt et offensivt opplegg med Conway Hall-datteren som bør ha en fin vinnersjanse.

7 Love You More er nok den beste på kapasitet, men hun var ikke noe fin sist når de dro av alle skoene. Til denne starten kommer skoene på igjen og Kenneth Haugstad kan melde om en hoppe som er i mye bedre form enn raden. På Bjerke nest sist ble det galopp inn første sving, men gikk fint inn i mål med krefter spart og det løpet var det Nalda Nof som vant skal vi huske på. Er inne på at Haugstad klinker til fra start i håp om å komme foran True Advantage inn første sving, noe som kan bli avgjørende for løpet. Vi låser V64-1 på disse to.
Vår rangering V64-1: A: 3-7 B: 1-4-5 C: 12-2-11-8-10-9-6

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V64-2 - 1640 meter autostart.
2 Kuros Broline har mye bedre form enn raden og når han står perfekt til under helt optimale forutsetninger for hans del synes vi han er meget interessant som en frisk favoritt. Credit Winner-sønnen har aldri tapt feilfritt skal vi huske på og kretsen rundt hesten varsler om offensiv kjøring fra start. Interessant fra tet.

7 Race Pilot er en fin traver som holder bra form og Express It-sønnen er kjapp fra start, men med mange startraske på innsiden kan det fort bli en tøff innledning for Korpi-traveren. 1 Brio har hyggelig form og på sitt beste kan han faktisk en hel del. Interessant oppgave denne gangen med perfekt spor og dyktig tetkusk. Bør krysses tidlig.

12 Joker Stursk er den beste hesten, men dessverre har han ikke fungert hos Torbjørn Jansson som melder om sko på alle fire samt et defensivt opplegg bak Rotation- sønnen denne søndagen. 3 Ekets Patrik har klasse til å vinne, men formen er meget usikker om dagen.
Vår rangering V64-2: A: 2 B: 7-1-12-3 C: 1-10-4-6-8 D 9-5

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på lyntotokupong til V4/V5/DD på Strømsholm

V64-3 - 1640 meter autostart.
2 Notorius Bi har bra form og står helt perfekt til i ettermiddag. Sist hadde han vært på trippelen hvis han ikke hadde blitt kryss taklet 200 meter fra mål. Her er det bare for Kim Eriksson å finne en fin posisjon underveis, slik at Self Possessed-sønnen får bruke sin gifte speed ned oppløpet.

9 Streetwise var helt umulig på volte sist, men gjorde en morsk opphenting der klokkene viste i underkant 13/1900m. Gjør Nurmos-traveren en lignende prestasjon her, så er det jo helt klart han har en topp vinnersjanse. 4 Royal Peak er det meget bra klasse i, men han har vært variabel til tider. Gigant Neo-sønnen er hyggelig fra start og blir utstyrt med Ørjan Kihlstrøm i sulkyen så han må krysses tidlig. 7 Secret De Peschard er en franskmann som er meget stabil for tiden, men han har neppe noe fordel av sprintdistanse.
Vår rangering V64-3: A: 2 B: 9-4-7 C: 8-10-11-12-6-5-3 D:1

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V64-5/DD-1 - 2140 meter autostart.
6 Disco A.E. er en av mange gode Scarlet Knigh-sønner som herjer i Sverige for tiden. Sist avsluttet Melander-traveren noe helt voldsomt langt ute i banen og var den som hadde størst fart over mål. Møter gode hester denne gangen også, men er veldig bra selv også. Normalt en meget fin vinnersjanse.

1 Kash`s Cantab er ingen kastekjepp, men han ble sur i humøret når han fikk trykk hele veien under Elitlopssøndagen og da hiver han på håndbrekket og kjemper dårlig. Sist så fikk han tet i billig selskap, samt trylle unna underveis. Da er han bøs og jogger unna til seier, men det får han neppe gjøre i ettermiddag og da tror undertegnede at han nok en gang viser litt dårlig stridsmoral.

8 Occhione Jet ble nummer to i det Italienske derbyet i fjor, så dette er en meget flott traver som man ikke skal utelate helt selv om sporet kunne vært mye bedre. Hesten trener meget fint, men trolig trenger hesten en blåser i kroppen. 2 Nelle Käck er i rivende utvikling, men normalt så har han ikke klassen til de aller beste i dette løpet. Kan skrelle hvis de roter seg bort.
Vår rangering V64-5/DD-1: A: 6 B: 1-8 C: 2-9-7-10 D: 3-4-5

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V64-6/DD-2 - 2640 meter autostart.
4 Enter Flamboyant er en riktig fin traver som har starthurtighet, teknikk og styrke. Sist spant han til tet og vant i fin stil. Spinner normalt til tet denne gangen også så selv om distansen er 2640m skal det være en meget fin vinnersjanse for den finske traveren som Per Lennartsson får sjansen bak.

9 Kimono Pearl ble kjørt defensivt sist av Erik Adielsson, nesten på kanten for passivt til å være et totoløp. Super Arnie-datteren så helt enorm ut for dagen så det lukter et mer offensivt opplegg denne gangen og distansen skal neppe by på problemer for henne. Dette er en av de bedre fireårshoppene i Sverige så hun må regnes med en solid vinnersjanse.

5 Trans Atlantic har større kapasitet enn resultatene indikerer, så han er litt bortglemt denne gangen for den dagen det bare løsner for Scarlet Knight sønnen tror undertegnede det er snakk om en klasse klatrer, han ser hvertfall slik ut. 8 Albright har kapasitet, men fra dette sporet blir oppgaven vanskelig.
Vår rangering V64-6/DD-2: A: 4-9 B: 5-8 C: 7-10-3-6-11-12 D: 1

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus