Nå spiller vi Opusen

Hyperkapable Opus One F.H. må ha en topp vinnersjanse på Jarlsberg tirsdag. Sjekk våre V5-tips.

Kommersielt

Sportspills meny tirsdag:
Dobbel V5 Momarken: Ny victor for Victor

Oddstips: Vi retter blikket mot Bergen

Det ble fantatiske treff på våre forslag til Klosterskogen og Leangen mandag. Samtlige foreslåtte spilleforslag i både V5 og Dagens dobbel satt og det ble flotte penger tilbake for de som fulgte våre tips. Tredjevalget Pål Svint var vår strålende banker under lunsjtravet på Klosterskogen (2221 kroner tilbake på det minste forslaget), mens femtevalget Høiby Sico var en glitrende DD-banker på Leangen og spilledraget Macholine (fjerdevalg i V5-5A/V5-2B) et av mange andre gode tips mandag.

Tirsdag retter vi først blikket mot lunsjtrav på Jarlsberg før Momarken overtar stafettpinnen med dobbel V5 til kvelds. På Jarlsberg er det flere mulige bankerkandidater, vi velger vår i V5-2 der 10 Opus One F.H. forhåpentligvis får sin etterlengtede seier.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

Nevnte 10 Opus One F.H. galopperte som godtgående bak en rågod French Destiny midt i den siste svingen tredje sist, galopperte som en mulig vinner 400 meter fra mål i et V65-løp nest sist og presterte sterke 13.8/2100m uten å få tak i vinneren. Bakspor betyr ingen verdens ting, denne hesten gjør løpene sine på slutten uansett. Galopprisikoen er selvsagt tilstede, men i et svakt felt er det ingen grunn for Simen Bremseth Jessen å friste hesten nevneverdig fra start. En feilfri Opus One F.H. skal ikke tape dette løpet og da får hesten tillit som vår lunsjbanker.
Rangering V5-2: A: 10 B: 8-3 C: 4-5-9-1-2 D: 7-6

V5-1 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Lunsjomgangens største favoritt på farten allerede i V5-1, og det handler om 10 Komnes Viktor. Vallaken gjorde et helhjertet forsøk på å knekke storfavoritten Osen Gutten i V75 sist, men klarte det ikke. Etter et tøft løp falt hesten med flagget til topps og var bunnsolid toer. Naturligvis topp vinnersjanse her, men vi har et motbud som vi må varsle for.

Det motbudet heter 2 Aaby Knekten som avviste en så god hest som Norheim Flaks i seiersløpet tredje sist. Aaby Knekten er en seiging om han kommer seg foran og det gjør han hvis gjestekusk Høitomt holder hesten i trav ned startsiden. Og vel i tet ser vi slett ikke bort fra at Aaby Knekten kan holde unna. Vi har ved flere anledninger uttrykt vår begeistring for 4 Bertekongen, men nå er formen meget usikker på Geir Flåtens fireåring. Med med kun 10% av markeringene, skal vi betale for denne også.
Rangering V5-1: A: 10 B: 2-4 C: 7-6-5-9-8-3 D: 1

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-3 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Mye flott hest på farten her og formkusk Vidar Hop får vinnertipset bak 2 Financier. Galopperte fra seg en sikker seier sist og kapasiteten ser flott ut på denne. Galopprisikoen er nok stor, men bilstart er kanskje en fordel. Vi innbiller oss at denne har en del å gå på.

Det har også favoritten 5 Mc Steamy som imponerte i seiersløpet på Sørlandet for halvannen uke siden. 17.0/2140volte er bra og holder hesten seg på beina kan han muligens vinne fra dødens om nødvendig. Bak disse er det åpent, men med to langtfra travsikre favoritter er det skummelt.
Rangering V5-3: A: 2 B: 5-4-1 C: 3-8-10-7-6 D: 9-11

V5-4/DD-1 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Vi vurderte lenge et bankerspill på 4 Espresso som har en drømmeoppgave i dette løpet. Espresso holdt farten flott på Klosterskogen sist på en blytung bane. Det var over full vei, nå er det sprint og fjerdespor og da blir det trolig tet. Klart førstevalg.

Dog er det ikke helt utenkelig at Per Oleg Midtfjeld ladder skikkelig fra start med 6 Thierry, som opptrer svært variabelt for tiden. På gode dager er Thierry trolig god for en tid ned på 12-tallet på en rask Jarlsberg-bane. Med steintøff kjøring i front må vi varsle for 10 Moni Rock. Tiåringen er en av dem som alltid går til mål og Gunnar Austevoll er en ekspert i å gi slike hester optimale opplegg underveis.

11 Onion F.H. er veldig ustabil, men kan sprinte fryktelig fort hvis det klaffer for dagen. 8 Digital Recorder har tapt sportrekningen, men var meget positiv sist. 2 London Boss står nydelig til og herfra kan det ikke bli mye feil.
Rangering V5-4/DD-1: A: 4 B: 6-10-11 C: 8-2-5-3-1-9-12-7

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-5/DD-2 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Ny amerikaner fra Frode Hamre på farten og treningsrapportene fra Frode er gode. Da er det bra sjanse for at 5 Megamuscle er en vinner direkte, men vi har sett det noen ganger nå at yankeene til Frode gjerne trenger en blåser i kroppen før de er seiersklare.

En av dem som kan stikke kjepper i hjulet, er 2 Rock On Line, som overbeviste i årsdebuten som tetvinner. Skuffet dog en smule i Bergen sist og trakk seg vel enkelt fra dødens den dagen. Tirsdag ligger det an til tet på et tidlig tidspunkt. Seiersfarlig derfra. 11 Pirat Viva gjorde en flott norgesdebut og vant såre enkelt fra tet da. Nå er det bakspor, da blir det mer sjanseartet.

9 Waschera står i fine rygger fra start og denne fireåringen er slett ikke verst. Kun markert på 7%, det er lite. 1 Eck Chili Pepper har trukket et sjanseartet førstespor, og da øker galoppfaren. 8 Bartali er ikke så verst på sitt beste, men åttendespor bak bilen forringer naturligvis sjansene.
Rangering V5-5/DD-2: A: 5 B: 2-11-9 C: 1-8-4-7-10-6 D: 12-3

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus