Vi stoler på Are og HC

Are Odin har strålende forutsetninger på Bjerke torsdag og da er lunsjbankeren klar. Sjekk våre V5-tips.

Kommersielt

Sportspills meny torsdag:
Galopptips Øvrevoll: Vi angriper direkte
Oddstips: Italia taper aldri mot Tyskland

Dobbel V5 Bergen: Reiser 86 mil for å vinne

Etter en strålende innledning på denne uken, ble det en liten nedtur på Bjerke onsdag. Vi måtte nøye oss med en femmer på alle V65-forslagene, men de som spilte det minste forslaget gikk ihvertfall litt i pluss. I DD-spillet derimot fortsetter suksessen. Både søndag og mandag fikk vi solide DD-treff og onsdag ble det drøye 1200 kroner tilbake i DD-spillet for de som spilte vårt minste forslag på 100 kroner.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

Det er som vanlig en innholdsrik meny for oss hestespillere torsdag. Det starter med lunsjtrav på Bjerke og fortsetter med enkel V5 på Øvrevoll og dobbel V5 på Bergen travpark. Under lunsjtravet på Bjerke var vi aldri i tvil om bankeren og den finner vi V5-4/DD-1.

2 Are Odin var meget bra første gang ut for Hans Christian Holm. Seksåringen fikk en tung innledning på det løpet (V65-løp på Bjerke) før han fant seg en posisjon. Men spurtet strålende til fjerde og så riktig så fin ut i målgangen. Torsdag står Moe Odin-vallaken helt perfekt til bak bilen og normalt så skal han ha gode tetmuligheter og fra den posisjonen taper han neppe om han er like bra som sist da han gikk 27,4/2140m. Det er noen brukbare konkurrenter på farten i dette løpet, men på de raske sommerbanene som er nå er det nesten alltid en fordel å komme seg foran. Are Odin har vunnet 9 ganger på 33 forsøk i karrieren, så vinnerstinger er det ingen problemer. Vi bankerspiller i V5-4/DD-1.
Vår rangering V5A-4/DD-1: A: 2 B: 4-10-7 C: 11-8-9-6-3-1

V5-1 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
8 Maria Nova er den beste hesten i V5 innledningen, men hun star vanskelig til og trenger muligens et løp til i kroppen før storformen er der helt. Men hoppa til Heid Moen er en tøffing og går normalt til mål alle dager i uken.

3 Lavec Line er bedre enn raden og er rask fra start så skulle Magnetic Power-sønnen komme seg foran, så bør han ha en fin vinnersjanse mot begrenset motstand. 6 Immortal Impact var positiv sist etter en litt tøff åpning. Er bra fra start, men når normalt ikke tet direkte med noen raske på innsiden. Kjemper der fremme med lignende innsats som sist.

7 Copa Del Mundo var bra etter galopp til fjerde i det løpet sistnevnte fikk tredje i så en feilfri Copa Del Mundo er seiersaktuell. 9 Maraboo Man var stor favoritt i V65 på Bjerke rundt juletider i fjor når han kom med tre seire i raden, men har siden skuffet mye. På sitt beste bør han kjempe helt i toppen. Fryktelig åpen innledning så garderinger er påkrevd.
Vår rangering V5A-1: A: 8 B: 3-6-7-9 C: 10-5-2-4-1-11

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-2 - Varmblodshester. 1609 meter autostart. Monteløp.
5 Reven N. Seven har vært forvandlet hos Jan Morten Hansen og virker til å være den gode gamle. Vant sprettlett nå sist i monte for Siv Emilie Løvvold. Normalt en topp vinnersjanse, men vi synes 2 Malabar Cash var dyktig i monte nå nest sist da han vant på sterke 13,8/1600m så skal man gardere er det først og fremst denne i mot.

Det går ellers fine rapporter på 10 Markus Hastrup som har vært positiv i sulky de siste gangene. Skal ha vært meget bra under sal i lokalkjøring og Martine O. Sørvik er dyktig i salen så disse tre skiller seg ut.
Vår rangering V5A-2: A: 5 B: 2-10 C: 7-9-8-3-4-6 D: 1

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill

V5-3 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
9 Pine King L. har sett finere ut i aksjonen i sine siste løp, men noe glansbilde blir nok ikke den toppstammede fireåringen noengang. Synes uansett han skal ha en topp vinnersjanse i dette løpet bare han går slik han har gjort i sine to siste løp.

5 Beloved Fortuna er en meget fin traver som blir bra på sikt, men vi har vært inne på det før at Steinseth er ingen enkel mann og få inn på bestilling. Er til tider fryktelig dårlig pålest når det gjelder motstand og løpsscenario denne karen. Klaffer det for han i sulkyen så har han en hest som er god nok til å vinne.

2 Fill Force står fint til og formen er brukbar så han bør regnes for de som garderer favoritten. 6 Showmetheglory går mest på det jevne, men hesten er travsikker og det hjelper i slike billige omgivelser.
Vår rangering V5A-3:A: 9 B: 5-2 C: 6-1-11-8-3-7 D: 4-10

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-5/DD-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
1 King Volo holder nesten garantert teten i dette løpet og var bra sist. Kjempet bedre til mål enn på lenge og i et billig løp er det bra mulighet for at Olav Mikkelborg får dirigere i front. Men han kan være lur oppunder mål og må garderes.

4 Corcovado fungerte ikke helt optimalt etter lang pause sist, men hadde fin fart når galoppen kom i den siste svingen. Falt litt ut av aksjonen da, men løp i kroppen etter lang pause har garantert gjort godt. 3 Glazier`s Diablo gikk godkjent sist i samløp med favoritten. Da kom ikke luken før sent så det var langt frem, men avslutningen var meget positiv.

5 Super Tomin avsluttet brukbart sist og scorer på at han er travsikker. Kan vinne med klaff. 12 Baldrian Pedro en av de beste på kapasitet, men begynner å bli en stund siden Tom Pedro-sønnen gjorde noen glade på travbanen.
Vår rangering V5A-5/DD-2: A: 1 B: 4-3-5-12 C: 2-10-8-6-7-11 D: 9

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus