Sagholen innfrir på hjemmebane

Odd Arne Sagholen presenterer stadig fine stallhester. Tirsdag sender han blant annet ut lovende Gandolf til start på hjemmebanen Momarken.

Kommersielt

Sportspills meny tirsdag:
V65 Hagmyren: Hallsta Lotus jager sin trettende strake

Oddstips: Poengdeling i Göteborg

Det er Momarken travbane som inviterer til dobbel V5 tirsdag kveld. Dessverre er det litt tynne felter på Momarken i kveld, kun to av åtte V5-løp er faktisk fulle. Men fine penger kan det bli uansett og vi har funnet frem til to bankere som vi tror vinner sine løp i V5-A og V5-B.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

Jager sin tredje strake
Odd Arne Sagholen har en riktig fin hest i 2 Gandolf som har vunnet fem av sine seks løp i en hittil kort karriere. Gandolf var meget god på Färjestad i sin siste start, der han overtok tet tidlig og vant løpet enkelt med 27 siste 500m. Tirsdag går hesten opp en liten klasse grunnlagsmessig, men Mørtvedt Jerkeld-sønnen er mer enn god nok og motstanden skremmer ikke. At det er snakk om mellomdistanse er bare et stort pluss for Sagholen-traveren. Er ikke av de raskeste fra start, men han er sterk og tåler gjøre jobb selv så dette er helt klart en topp vinnersjanse for Odd Arne Sagholen. Vi tror denne flotte femåringen kommer til å klatre i grunnlagene utover og bankerspiller hesten i V5-2A.
Vår rangering V5-2A: A: 2 B: 4-5-8 C: 10-6-1-7-9-3

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

En vinner fra Forkerud på Skotterud
Tom Forkerud har fått noen fine nykommere på stallen de siste månedene og en av dem 2 Corazon Amok som kommer ut i V5-3B. Løpet er kun utskrevet for damekusker og hoppa har fått en rutinert kusk i sulkyen når det er snakk om dameløp i form av Ragnhild Sveen. De siste innsatsene til Forkerud-traveren har vært meget bra. Nest sist så avsluttet hun strålende fra køplass etter mye hindringer. Nå sist leverte hun en fryktelig finish og hadde nær snappet seieren fra gode Superatrix og hun møter ingen av det kaliberet i dette løpet så hun skal ha en topp vinnersjanse mot begrenset motstand. Form – kusk – spor og distanse gjør at vi mener dette er snakk om en vinner. Banker i V5-3B.
Vår rangering V5B-3: A: 2 B: 9-5 C: 1-6-4-10-11 D: 8-7-3

V5-1A- Varmblodshester. 2140 meter autostart.
7 River Kemp er hesten i dette feltet, men han opptrer fryktelig hissig for tiden og galopprisikoen er høy. Fungerer han og er rolig for dagen så vinner han dette løpet, men det lange oppløpet kan fort bli fpr langt hvis han er hissig. Favoritt, men vi vil gardere.

10 Olaf er interessant for dette var en fin traver som treåring iregi Øystein Tjomsland. Nå kommer Olaf ut etter 1 ½ år pause med diverse problemer, så man skal ikke forlange seier første gang ut, men hesten gjorde prøveløpet på en fin måte og Geir Flåten er fornøyd med hesten hjemme.

2 Mahonia var positiv sist i et løp gode Whata Buz vant og har nå fått to løp i kroppen og har i tillegg et utmerket startspor. 8 Rita Invalley holder brukbar form og er rask fra start. Er en av mange som kan vinne hvis favoritten har en dårlig dag.
Vår rangering V5-1A: A: 7 B: 10-2-8-1 C: 12-6-11-3 D: 9-5-4

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-3A - Varmblodshester. 2140 meter autostart.
9 No Credit L.A. hadde koblet grepet i et V65-løp for fireåringer på Bjerke forrige onsdag, men var ute av taktene rett før mål og mistet seieren på det. Står fint til i bakspor tirsadag i et lite felt, så det blir neppe noe posisjonsproblemer underveis. Topp vinnersjanse mot begrenset motstand.

Den eneste som kan gi han noe kamp er Sigbjørn Kolnes nykommer 6 Spirit Brodde som har gjort ok innsatser for Lutfi Kolgjini, men der har han også blitt brukt fryktelig tøft i løpene. Går ned mange klasser S.J`s Photo-sønnen denne tirsdagen og slik form Kolnes har på hestene sine nå om dagen skal denne regnes med vinnersjanse. Er meget rask fra start Spirit Brodde, så vi tror på tidlig tetkjenning og da kan han bli vanskelig og slå for vår favoritt.
Vår rangering V5-3A: A: 9 B: 6 C: 5-8-3-7-4-1

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill

V5-4A/V5-1B - Kaldblodshester. 1640 meter voltestart.
1 Irma gjorde en oppsiktsvekkende sterk avslutning fra køen sist og viste at formen er på plass. Har meget spennende forutsetninger tirsdag med sprint og førstespor i volten. Det betyr trolig tet for Gravdal-hoppa som kommer til å lede dette løpet lenge. På en god dag kan hun lede dette løpet helt hjem, men hun er variabel i stridsmoralen.

2 Seile Perla går ned en klasse, men om hun har noe direkte fordel av sprint tror vi ikke. Nå er formen så bra og hun avsluttet flott sist. Solberg kontra Gravdal er alltid fordel Solberg. 3 Drømmina har være ute i tøffe selskap den siste tiden og gjort det bra. Det siste løpet må bare glemmes for da ble hun hengende i tredjespor og ble trøtt. Står interessant til på strek. så hun er aktuell for seier med litt klaff.

7 Bjørnemyr Fresa er i toppform og sprint passer perfekt. Er rask fra start, men er usikker på om hun får noe toppfart ut fra det trange fjerdesporet. Må uansett krysses for feltet er lite,så det blir neppe noe posisjonsproblemer. 4 Myklejenta er muligens beste hesten, men hun opptrer ikke stabilt for tiden. Feilfritt spør hun neppe noen om seieren, men det er jo bare galopp for tiden. Vår rangering V5A-4/V5B-1:A: 1 B: 2-3-7-4 C: 5-9-10-8-6

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-5A/V5-2B - Varmblodshester. 1640 meter autostart.
6 Annie Girl er trolig vinneren av dette løpet bare hun løser ut i trav, men det er det ingen garanti for. Hun reiser for tiden ut i galopp og da kommer ikke resultatene. Berit T Alm har vært hos veterinær uten å finne noe galt med henne, så vi setter henne først grunnet kapasiteten.

2 Matchless er i knallform og står helt perfekt til for hennes del. Fra dette sporet kan Hop bare kjøre rett frem så finner han en fin posisjon, og i den formen Braaten-traveren er i nå skal hun regnes helt i toppen. 10 Pirana er positiv for tiden og at hun trakk bakspor gjør ingenting for hun må kjøres på sjanse slik hun får bruke speeden siste 300m. Blir hun dratt opp til ut på det lange oppløpet er det en fin vinnersjanse. 1 J.H.C Twingeling har gått mest på det jevne den siste tiden, men hun er startrask og sprint er den rette distansen så svenskegjesten kan lede dette løpet rundt om med klaff.
Vår rangering V5-5A/V5-2B: A: 6 B: 2-10-1 C: 8-7-3-9 D: 4-5

V5-4B/DD-1 - Varmblodshester. 1640 meter autostart.
11 Spirit Of Forests har hatt en enorm utvikling den siste tiden, men hemmes av bakspor igjen av bakspor. Men det hadde hun også sist og da imponerte hoppa ved å vinne tross ett tøft løp utvendig for gode Chickamauga. Normalt en fin vinnersjanse igjen.

5 Karamell Broline er herdet fra Solvalla og dukker opp i regi Erik Killingmo. Det er ikke få ganger denne karen vinner første gang ut med nye hester. Han ligger som vanlig lavt på forhånd, men ofte blir resultatene mye bedre enn treneren selv tror. Superspennende første gang ut og vi mener vi og disse to skiller seg klart ut.
Vår rangering V5-4B/DD-1: A: 11 B: 5 C: 3-9-2-7-6-1 D: 10-4-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-5B/DD-2 - Varmblodshester. 2640 meter autostart.
4 Chippon avsluttet fint mellom hester sist, men han hadde ikke sitt beste dag sist. Da måtte Olav Mikkelborg sitte og mase på hesten underveis i løpet. Normalt så spinner han til tet fra dette sporet i kveld og han vokser mange klasser i den posisjonen selv om distansen ikke er ingen fordel.

6 Mosquito De Mill kommer ut etter en liten pause med positive treningsrapporter i ryggen, men han er helt avhengig av riktig løpsopplegg for å vinne. Det betyr rygg i det lengste. 7 In Serenity er en fin fireåring som skal ut i kval til StoChampionatet snart, så dette er en hest Mikael J Andersson har tro på fremover. Han melder om ei tøff hoppe som neppe skal ha problemer med distansen. Er rask fra start så skal Mikkelborg ha rygg med Chippon kan det fort bli tidlig tetkjenning på svenskegjesten.

3 X.O Hornline har fordel av distansen for han går alltid helt inn i mål. Formen er på topp for Søvik-traveren som helt klart skal krysses. 9 K.N Wind er i form og vi skal huske på at han er herdet fra tøffe V75-selskap tidligere. Får Super News-sønnen løpet sitt så speeder han noe fryktelig, en liten outsider.
Vår rangering V5-5B/DD-2: A: 4 B: 6-7-3-9 C: 11-2-1-8-10-5

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus