Lotusen kan ikke tape

Kaldblodsfenomenet Hallsta Lotus er helt uslåelig for tiden og trolig bedre enn noengang. Årets sikreste V65-banker i Sverige?

Kommersielt

Sjekk også våre tips til den doble V5-omgangen på Momarken tirsdag kveld

Med dobbel V5 fra Momarken og V65 fra Hagmyren er det nok av muligheter for norske travspillere denne tirsdagskvelden. Vi har en periode nå gitt dere utførlige tips til V65-kjøringene i Sverige på mandagene og V64-kjøringene om søndagene. Fra nå av vil vi også komme med kupongforslag til V65-løpene i Sverige på tirsdager og torsdager. Av kapasitetshensyn vil vi kun gi omtale av våre bankervalg på disse dagene, samt tre kupongforslag til V65-spillet. Etterhvert håper vi å kunne utvide tilbudet til Sverige enda mer. Gårsdagens V65 på Hagmyren ble av det lettløste slaget, men de som fulgte vårt minste V65-forslag på 160 kroner, kunne ihvertfall kvittere ut 367 kroner. Mens de som leverte vårt minste DD-forslag på 100 kroner, kunnne kvittere ut drøyt 370 kroner.

Jager sin trettende strake seire
5 Hallsta Lotus vant kanskje sitt billigste løp på mange år sist på Dannero. Da fikk seiersmaskinen kjøre i 30-fart første 1000 meter og vant som ventet lett etter en kjapp siste 500m. Blir neppe like rolig innledningen på dagens oppgave, men han står helt perfekt til bak startbilen og normalt søker han seg sakte men sikkert fremover tidlig og da står konkurrentene i stigbøylene for å slippe aldblodskongen til tet. Hallsta Lotus står med tolv strake seire og jager sin seier nummer 61 i karrieren tirsdag. Soleklar banker i V65-1 på Hagmyren.

Perfekt oppgave
6 Nordvanja kommer fra den gode kaldblodsstallen til Gunnar Melander, men har hatt en liten pause etter hun galopperte seg bort i to løp. Grunnen til galoppene var i følge Melander at hun var brunstig og det skal være under kontroll til kveldens oppgave. Hun møter enklere selskap enn den seiersvante Moe Odin-datteren normalt møter, så Nordvanja skal ha en topp vinnersjanse bare hun har en normal dag. Vi synes dette er en spennende banker da spillerne bruker en del kryss i dette løpet. Vi bankerspiller i V65-4.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus