Foto: Lise Åserud (Scanpix)

Brann sier takk for seg

Vi har svært god tro på at Viking sender Brann ut av cupen onsdag. Sjekk vårt oddstips.

Kommersielt

Sportspills meny onsdag:
Oddstips 2: Børven ut - Haugesund inn

Tippetips midtuke: Hvor kommer cupsmellene?
V65-Bjerke: - Jeg vinner fra dødens

Fem norske fjerderundekamper fra NM er naturligvis høydepunktet på onsdagens langoddsprogram som inneholder 38 spilleobjekter. Det er også funnet plass til et par norske 2. divisjonskamper og kamper fra MLS i USA, tillegg til litt finsk og islandsk fotball.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd:
Bodø/Glimt - Lillestrøm
Vi hadde nok håpet på litt høyere odds på Glimt i denne kampen, men uansett synes vi hjemmelaget er spennende her. Lillestrøm er i fritt fall og gjorde en meget svak kamp hjemme mot Sandnes Ulf lørdag. Er meget overraskende havnet på direkte nedrykk og trener Haglund sitter nok utsatt til nå. 2,45 på at Glimt forsterker LSK-krisen er et greit langskudd denne onsdagen.

Dagens avslag
Vard Haugesund - Egersund
Hjemmeoddsen på 1,75 må være satt på gamle meritter her og på lagenes navn. Godtgående Egersund leverer varene og kun målforskjellen skiller laget fra serieledelse. Vard har variert i sesonginnledningen og vi måtte minst hatt 2,00 for å vurdert innsatser på Vard. Lagene får spille i fred for oss i Haugesund i kveld.

Dagens spill
Viking - Brann
Reprise på fjorårets kavrtfinale som også ble spilt på Viking stadion. Den kampen gikk til ekstraomganger og straffespark og der Brann-keeper Piotr Leciejewski ble den store helten og sendte bergenserne videre.

Kjell Jonevret fikk sin debut som Viking-trener i hjemmemøtet med Rosenborg lørdag kveld, men til tross for en bra spillemessig gjennomført kamp av Viking stod det fæle 1-4 når dommeren blåste av. Det gir aldeles ikke et riktig bilde av den kampen, men de to siste Rosenborg-målene kom i sluttminuttene. Ligger på en svært skuffende 12. plass i serien med 14 poeng, det er kun tre poeng ned til Lillestrøm under streken. Vant veldig greit 2-0 borte mot bergenslaget Åsane i den forrige runden. Hjemme i Stavanger står Viking med variable 3-0-3 i seriespillet. Indridi Sigurdsson måtte stå over RBK-kampen med karantene, her er den viktige Viking-kapteinen tilbake. Henri Anier og Erik Nevland rekker ikke denne kampen heller og dermed fortsetter Bjørn Andersson spiss.

Et Brann-lag med bortimot toppet lag tok en oppskriftsmessig 2-0 ledelse i hjemmemøtet med Stabæk lørdag, men falt helt sammen i den andre omgangen og det hadde ikke vært noe å si på om Stabæk hadde fått med seg poeng. Bortsett fra den svært spesielle bortekampen mot Lillestrøm (seier 4-3) har Brann tapt samtlige fem øvrige bortekamper, tildels etter svake prestasjoner. Nest Sotra ble enkelt ekspedert med 3-0 i den forrige cuprunden. Kristoffer Barmen er fortsatt skadet, men han er samtidig det eneste fraværet for Brann.

Cup er fortsat cup, men det står 7-4-1 på de tolv siste tilsvarende oppgjørene i Stavanger. Oddsen for Viking-seier er 2,00 og så lenge Brann fortsetter å underprestere på bortebane og samtidig var skuffende svake hjemme mot Stabæk lørdag, har vi god tro på at Kjell Jonevret får sin første seier som Viking-trener. Viking har fått svært dårlig betalt for prestasjonene sine denne sesongen for før eller siden må det løsne.

Spilleforslag 1 onsdag (spillefrist kl 17.55):
Kamp 60 Viking - Brann 2,00 3,20 2,95
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus