Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix

2,5 millioner i bonuspotten

Og det kan være duket for overraskelser når Oddsen-Ligaen starter opp etter ferien. Her er lørdagens tippetips.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag
V75 Jarlsberg: Dansk dynamitt
Tippetips: 2,5 mill i bonuspotten
Oddstips 1: FK Tønsberg leverer hjemme
Oddstips 2: Molde vinner på Ullevaal

lørdagskupongen finner Vålerenga - Molde fra Tippeligaen, samt oppgjør fra Oddsen-Ligaen og Allsvenskan. Spillefristen er som vanlig klokken 15.55.

Bonuspotten er oppe i 2.500.000 kroner. Bonuspotten tilfaller en eventuell alenevinner på dagens kupong.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

1. Vålerenga - Molde
Tippeligaen. Vålerenga har tatt poeng i tre kamper på rad. Etter nedturen med 1-2 hjemme for Stabæk har det blitt 0-0 mot Aalesund, 2-0 borte mot Sandnes Ulf og 3-2 borte mot Odd nå på onsdag. Mot Sandnes Ulf var man best og vant fortjent, mot Odd var man ikke det førende laget, men Håvard Nielsen var i kjempeform, viste sylskarpe goalgetter-egenskaper og gjorde hat-trick. På Ullevaal har Vålerenga 3-2-2 totalt og sist de vant her var mot Fredrikstad 6. mai.

Ingen karantenegivende kort for Vålerengas del i Skien onsdag. Fegor Ogude (f) måtte av banen allerede etter 12 minutter og ble erstattet av Nordvik. Ogude er ute en stund fremover, dessverre. Marcus Pedersen og Veigar Pall Gunnarsson har slitt med småskader, men skal være tilbake her, hvertfall på benken. Et lite spørsmålstegn ved Dawda Leigh, som var syk på onsdag, og som trener Andresen ikke sier noe spesielt om i intervjuet på klubbens nettside.

Molde var på høyde med Rosenborg og vel så det, men det ble tap 0-1 på Lerkendal sist søndag. Spillemessig ser Molde meget bra ut for tiden, med gode initiativ og smarte løp i angrepsspillet, men fotball handler også om vilje, marginer og kjemping, og der hadde Rosenbrg et par prosent mer denne gangen, etter at Molde vant cupoppgjøret mot trønderne noen dager tidligere. Molde ligger an til sølv per i dag og har 2-1-4 på bortebane. Formen er god og kraftig stigende på bortebane, de tre siste har gitt 1-1 på Hønefoss og seire mot Sandnes Ulf og Stabæk.

Ingen suspenderte spillere hos Molde heller, og ingen nye skader mot Rosenborg. Solskjær forteller fra ukens treninger at det har blitt øvd mye på avslutninger, og han kan trolig stille likt som sist.

Molde vant begge oppgjør mot Vålerenga 2-1 forrige sesong.

Etter å ha sett Molde mot Rosenborg og Vålerenga mot Odd, mener vi Molde har mest å by på. Klarer de å demme opp for Håvard Nielsen og Fellah og Hæstad som serverer ham pasninger, bør bortelaget avgjøre dette til sin fordel. Dette kan bli målrikt, med så mye offensiv kvalitet i begge ender av banen. B i kamp 1.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

2. Brumunddal - Lillehammer
Oddsen-Ligaen avdeling 1. Det er rundt 3 uker siden disse var i aksjon sist. Brumunddal ligger sist og er fortsatt uten seier etter 0-5-6 i vårsesongen. De har vært nær seier flere ganger, mot gode lag også, men står med resultater som 1-1 borte mot Elverum, 0-0 mot Raufoss og 2-2 borte mot Birkebeineren. Tap 2-3 for Godset 2 i den siste før ferien. Nå handler det om å vinne kamper, ellers venter 3. divisjon for Dala. Det er seks poeng opp til trygg plass.

Erik Wettermark er tilbake som trener fra 6. juli, men ikke tilbake fra sommerferie, og laget ledes av Teslo og Pettersen denne kampen, skriver Dala på sin nettside. Wettermark har trent Dala tidligere og kjenner laget godt. Det er også gjort flere utskiftninger i trener-apparatet. Videre fortelles det at tidligere Dala-goalgetter Marius Holt er tilbake etter en tid hos Løten, men Holt mister kampene mot Lillehammer og VIF2 grunnet en lenge planlagt ferietur. Ytterligere to mann er hentet inn for å hjelpe til og berge plassen: 23-åringen Kristjansson (m/a) kommer fra islandsk fotball og 28 år gamle Mahmod Hejazi (a) kommer nå seneste fra Hasle-Løren etter å ha spilt for en rekke klubber på tredje og fjerde nivå i Norge og Sverige.

Lillehammer ligger også på nedrykk, men har tre poeng mer enn Dala etter 1-6-4 på sine 11 første. Seireren kom mot Elverum i siste hjemmekamp før ferien, og Lillehammer viser tegn til form med 1-3-0 mot habile motstandere i de fire siste før ferien.

Som vanlig null informasjon på nett fra Lillehammer fotball.

Lagene vant hver sin bortekamp forrige sesong.

Ganske usikkert og åpent på Sveum denne gangen, med nye trenere og spillere på plass, i den første kampen etter sommerferien. Resultatet 2-2 har vært en gjenganger for begge hittil denne sesongen, men her er vi såpass usikre at helgarderingen brukes. HUB i kamp 2.

3. Fram Larvik - Ørn Horten
Oddsen-Ligaen avdeling 1. Fram ligger a poeng med Nybergsund i toppen av tabellen, og har gode muligheter til å rykke opp dersom den gode formen fortsetter. Dette er et stykke over forventning. På hjemmebane har 4-1-0 på fem spilte og det er få som slår dem på Fram stadion. Deres to tap er kommet borte mot Sundet og Raufoss. Formen var god før ferien, med 2-1 borte mot VIF 2 i siste kamp.

Trener Tom Helge Jacobsen forteller til Østlandsposten at det har vært gode treninger i det siste og at gutta virker uthvilte men i god form etter mye egentrening ferien. Det skal ikke være snakk om store skadeproblemer, men Albert Kryeziu er muligens ikke klar ennå. Unge Kristoffer Tollefsen spiller denne og neste kamp før han reiser til college-fotball og studier i USA.

Ørn Horten har vært opp og ned hittil, men på sitt beste slår de hvem som helst. Det var nettopp det de gjorde i den siste kampen før ferien, da avdelingsleder Sundet ble knust 5-1 i Horten. Men dette var bare Ørns tredje seier i alt og det er bare 2 poeng ned til streken. Stusselig statistikk på bortebane: 1-0-4 totalt der seieren kom med 2-1 mot Grorud, en heldig seier med mindre vi husker helt feil. Det er alltid mye bra stoff på Ørns hjemmesider, og trener Ståle Brandsrud forteller i et intervju at det var oppvaskmøte i spillergruppen etter tapet på Gjøvik. Det resulterte blant annet i en ny formasjon med to spisser og ny giv på treningene, og ikke minst 5-1 -seier mot Sundet påfølgende kamp. Her var Ørn på hugget fra start, tok tak i kampen og banket inn sine tre første målsjanser på drøye ti minutter. Nå er alle spente på om man kan opprettholde dette høye nivået.

Forrige uke skulle Ørn spille treningskamp mot Kvik Halden, men Brandsrud så seg nødt til å avlyse kampen grunnet mange skader og få tilgjengelige Ørn-spillere. Det høres ikke bra ut, men nå har Ørn lagt ut troppen til dagens kamp og dette er jo bortimot toppet lag:

Stensholt, Midtgarden, Vordahl, Søderstrøm, Thu, Thorkildsen, Knutsen, Kjernli, Silberg, Jalland, Egge, E. Patros, Holtung, A. Patros, Belaska, Kristoffersen, Fredriksen.

Fram sliter alltid mot Ørn i disse nabo-oppgjørene. Fram har faktisk bare 0-0-resultatet fra Horten forrige sesong å vise til, de fem andre innbyrdes er alle tapt.

Fram er et fysisk og mentalt sterkt lag. De har offensive spillere som Boni og Bwamy og laget kommer til å levere en god kamp her, ganske sikkert. Utfallet står og faller på om Ørn har dagen. Motivasjonsmessig skal det ikke mangle noe som helst hos noen av lagene. Vi satser på at Ørn faller noe tilbake igjen og at seieren over Sundet ikke var det vendepunktet man håper på. Men denne garderer vi på det store systemet. H i kamp 3.

4. Gjøvik FF - Grorud
Oddsen-Ligaen avdeling 1. To av opprykkerne møtes her, begge har gjort det ganske bra i Oddsen-Ligaen hittil. Gjøvik var gode før sommeren og tok poeng i de fire siste. Seire over Godset 2, VIF 2 og Ørn Horten, 1-1 borte mot Valdres. Det er bra, det er også 3-1-1 på hjemmebane. Bare Sundet har vunnet på Gjøvik.

Gjøvik FFs nettredaksjon skriver følgende om dagens tropp: "Vår nye spiss, Piotr Gawecki, er ikke spilleklar før 1. august og Thomas Fremo er antageligvis ikke tilgjengelig til kampen mot Grorud. Dette kan åpne for en gjestevisitt på spissplassen. Slik vi ser det så er det hele fire spillere som kan være aktuelle for å tre inn på denne plassen men vårt tips er at Leon Lynard er mannen som får oppdraget."

Grorud stiller gjerne unge lag ispedd to-tre rutinerte spillere, og resultatene har variert. Før ferien har formen pekt oppover og Grorud har gode 2-3-1 på sine seks siste. De hentet inn 0-3 og spilte 3-3 borte mot gode FK Tønsberg og leverte trolig årsbeste da de dominerte stort hjemme mot Raufoss og vant fortjent 2-1. Men også her lå de under i begynnelsen av kampen. De er fortsatt avdelingens svakeste bortelag med 0-2-3 på fem spilte, men de scorer en del mål borte (7).

Grorud har ikke offentliggjort noen lagnyheter når dette skrives, men vi vet at gutta har blitt innvilget en lang og god ferie og mange skader er det neppe.

Vi hadde gjerne sett Fremo på topp for hjemmelaget, men vi mener uansett at Gjøvik FF skal ha best sjanser. HU i kamp 4.

5. Nybergsund IL-Trysil - Valdres FK
Oddsen-Ligaen avdeling 1. Sundet topper avdelingen og opprykk er et klart mål for den tidligere Adecco-klubben. Formen er god, med unntak av 1-5-tapet i Horten i den siste før ferien, i det Sundet selv omtaler som sesongverste og et arbeidsuhell. De maktet aldri svare på Ørns sjokkåpning med tre mål på tre sjanser det første kvarteret. Sundet har 3-2-0 på eget gress, der poeng er avgitt mot Elverum og Raufoss, mens Lillehammer, Fram Larvik og VIF 2 er slått.

Trener Tore Fossum har antagelig få skader i laget nå etter ferien, men noen tropp har vi ikke funnet.

Valdres toppet avdelingen tidlig i sesongen, men med 1-2-3 på de seks siste er de falt ned til 4. plass, men dog ikke mer enn 3 poeng bak ledende Sundet og Fram. De rundet av våren med tap 0-3 på Raufoss og 1-1 hjemme mot Gjøvik.

Valdres melder om skadefri tropp, for første gang på lenge. Skadeplagede spillere som Mesût Can, Kristian Tuv og Runar Brenden er tilbake for fullt. Pachu og Knut Masdal er også klare for spill, skriver klubben på sin hjemmeside. Trener Morten Skjærstad vurderer helgens kamp som en av de vanskeligste i løpet av sesongen. "Den defensive biten blir svært viktig", sier Skjærstad, som er gammel Sundet-spiller.

Et skadefritt Valdres vil alltid være farlige. Men Sundet er også gode, og de har mye å bevise etter 1-5 for Ørn sist. Vi kunne sagtens gardert her også, men holder en knapp på hjemmelaget. H i kamp 5.

6. FK Tønsberg - Birkebeineren
Oddsen-Ligaen avdeling 1. FK Tønsberg er på 8. plass etter en første halvdel der de har vært svært gode hjemme og tilsvarende svake borte. 4-1-0 hjemme på Gressbanen. De rundet av vårparten med bortetap for Valdres og Elverum, og 3-3 hjemme mot Grorud i kamp de ledet 3-0. Vi får håpe ferien har gjort dem godt. En treningskamp mot Moss som ble vunnet 4-1 nylig, kan tyde på det.

Lagoppstillingen i treningskampen mot Moss indikerer at de fleste sentrale spillere er på plass hos hjemmelaget.

Birkebeineren har fått opp dampen og er oppe på 6. plass etter 4-3-1 på de åtte siste før ferien. Meget sterkt av nykommeren. De tapte sin forrige bortekamp 0-2 på Elverum, men før det vant de hele 5-1 borte mot Valdres og 3-2 borte mot VIF 2. Etter det er de blant avdelingens bedre bortelag og det scores mål i stort sett alle kamper. Likevel var de nær tap i vårsesongens siste, men de klarte å utligne til 2-2 hjemme mot Lillehammer helt på tampen. En liten nedtur at man var så nær å tape for Lillehammer, skriver klubben.

Vi har ikke sett noen tropp, men det er ingenting som tyder på mange fravær i laget fra Krokstadelva.

FK Tønsberg blir våre favoritter på sin gode hjemmestatistikk. Det er betryggende å se at de slår Moss 4-1 i treningskamp, mens Birkebeineren var litt sløve og stasjonære i sin siste kamp før ferien. Bortelaget kan fort heve seg her, men vi tror på H i kamp 6.

7. Lørenskog - Kvik Halden FK
Oddsen-Ligaen avdeling 4. Vi er vant til å se Lørenskog kjempe om opprykk, men denne sesongen har det gått trått. Etter 11 spilte er de nummer 10, med 4-1-6 totalt. Hjemme er 3 av 5 vunnet, men de fire siste spilte før sommeren ga fire tap, hjemme mot Frigg og Østsiden og borte for Mo IL og Tromsø 2. Direkte svakt, og nå blir det spennende å se om Lørenskog har brukt sommerferien fornuftig.

Lørenskog har trent siden forrige lørdag. Vi kjenner ikke til eventuelle fravær.

Kvik Halden har variert, men de fem siste før ferien ga 3-1-1 og laget fra svenskegrensa er på 7. plass i denne jevne avdelingen. De klarte 1-1 på Senja i siste bortekamp. Fem bortekamper har gitt 2-1-2.

20 år gamle Markus Grønstad (f/m) er kommet på overgang fra Moss FK, men han er ikke klar før neste runde. Ellers skal det være få fravær. Man frykter at et par sentrale spillere kan forlate klubben i august, men det er fortsatt et par uker til.

Lagene var i samme avdeling forrige sesong også, og den gang ble det 1-1 i Halden og 5-1 til Kvik på Rolvsrud.

Her tror vi Kvik Halden har gode muligheter. De viste god form før ferien, mens Lørenskog ikke fikk det til å stemme. Dog vanskelig å spå første kamp etter ferien, men Lørenskog kan nok fort tape igjen. Vi er på nippet til å gå for ren borteseier på Rolvsrud men lander på HB i kamp 7.

8. FK Mjølner - FK Senja
Oddsen-Ligaen avdeling 4. Mjølner startet godt men falt av lasset frem mot ferien. Forrige gang de scoret var hjemme mot Moss i 1-2-tapet i slutten av mai. Siden har det blitt tap og null scoringer mot Asker, Nesodden og Finnsnes. Nå gleder gutta seg til å komme i gang igjen og humøret er det ingenting i veien med, skal vi dømme ut fra lagbildet fra utflukten til Fagernesfjellet.

Mjølner har nettopp lagt ut en 16-mannstropp på sin nettside og der de fleste av de faste er på plass.

FK Senja imponerer og seiler opp som en opprykkskandidat. De leder den overraskende jevne avdeling 4 etter en god vårsesong, og vi teller 5-3-0 på de åtte siste. 1-1 mot Kvik Halden og 1-1 på Nesodden i de to siste før ferien. Nordlendingene, som endte på en hederlig 5. plass forrige sesong og hadde 7-0-6 borte da, er nå avdelings beste bortelag med 3-1-2 totalt.

FK Senja skal ifølge rapportene ha et sterkt mannskap denne sesongen og resultatene bekrefter det. Bortelaget skal ha gode muligheter på Narvik stadion. B i kamp 8.

9. Moss - Østsiden
Oddsen-Ligaen avdeling 4. Østfold-derby mellom to klubber som for få år siden var flere hakk unna hverandre i ligasystemet. Moss får det bare glimtvis til og ligger på nedrykk med 2-4-5 totalt. De har slått Senja hjemme og Mjølner borte, men det begynner å bli en stund siden. De rundet av vårparten med å tape 0-2 borte for Mo IL i en kamp som lenge var så dårlig og kjedelig at publikum pep ut begge lag.

Førstekeeper Andreas Eikum er suspendert etter rødt kort mot Mo IL sist. Pål Kirkerød vokter buret, med keepertrener Clas Guttulsrød som back up, melder Moss Avis. Abdi Hassan (m) er kommet fra Kjelsås og er klar for spill allerede her, leser vi også. Ellers rapporterer hjemmelaget om flere spillere tilbake etter lange skadefravær. Andre steder leser vi at det fortsatt skal være en del fravær, så dette må tas med en klype salt, er vi redd.

Østsiden var i bunnen, men tre strake seire før ferien tok dem helt opp på 4. plass. Stabæk 2, Lørenskog og Follo var lagene som ble slått. Den siste kampen har fått mye negativ oppmerksomhet etter at det ble avdekket at resultatet var arrangert på forhånd. Østsiden lå under 0-3 etter 60 minutter i regnværet, men kjempet seg heltemodig tilbake og vant kampen 4-3. Trodde de hvertfall, men nå er det klart at tre Follo-spillere er mistenkt for å ha bidratt til at eget lag tapte. De fra "Øssia" som var tiltstede mot Follo enten på banen eller sidelinjen hadde ingen aning om kampfiksingen og reagerer med vantro.

Østsiden har hatt 14 dagers ferie og felles treninger siden mandag. Det skal være få eller ingen skader. Klubben forteller at Ole Jørgen Karstensen, Simen Kristiansen og Marius Slydal antagelig forsvinner til studier utenbys i løpet av nærmeste fremtid, men ikke ennå. "En spiller fra 3. div. klubben Tiller i Trondheim etablerer seg i Fredrikstad i høst, vil komme på en ukes prøvespill", skriver ossia.no.

Moss er vanskelige å tippe, for de få gangene de gjør det bra er gjerne når man minst venter det, og de spiller mye uavgjort. Her kommer det en liten derby-faktor og en sommerferie-faktor i tillegg. Uansett har Østsiden vist mest denne sesongen og vi tror de kan få til noe på Melløs også. UB i kamp 9.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

10. Asker - Mo IL
Oddsen-Ligaen avdeling 4. Asker er dratt inn i kampfiksing-skandalen etter 1-7-tapet for Frigg i den siste kampen før ferien. Undertegnede er på grensen til å ikke orke å skrive noe som helst om lag som kan mistenkes for å drive med slikt, men det blir helt feil å dømme alle på Asker under ett, og den eller de som er mistenkt er uskyldige til det motsatte er bevist.

Asker skulle kjempe om retur til Adeccoligaen, men har ikke levert varene og ligger som nummer 8 med 4-2-4 totalt. De har tapt for Follo og Finnsnes hjemme, slått Nesodden og Tromsø 2.

Askers nettside ser ut til å være nede for telling i skrivende stund, men lokalavisen Budstikka kan fortelle at den pågrepne spilleren ikke vil spille for Asker så lenge han er under etterforskning. "Daglig leder i Asker, Arne Knoph, kan ikke utelukke at politiet vil pågripe flere Asker-spillere i forbindelse med etterforskningen", skriver Budstikka. Hvordan vil dette påvirke resten av spillergruppen? Kaptein Ulrik Arneberg sier til NRK fredag kveld at gutta har hatt en prat på trening og blitt enige om at denne kjipe saken ikke skal få påvirke innsatsen mot Mo.

Mo IL vant 3 av sine 4 siste før ferien og er oppe på en flott 3. plass. De er sterkeste hjemme, men har også brukbare 2-1-2 på bortebane. Formen er god. Mo ILs kaptein Jimmy Fjelldalselv sier laget ikke er påvirket av kampfiksing-saken, og at han håper mistankene er overdrevet. Det har ikke lykkes oss å finne noen lagnyheter fra Mo IL.

Det er en x-faktor i bildet denne gangen, for hvordan vil kampfiksing-skandalen påvirke Askers sjanser til å vinne denne kampen? Vi spekulerer i at det enten går rett vest på Føyka eller at Asker tar seg kraftig sammen for å vise at de hever seg over den siste tidens dystre nyheter. HB i kamp 10.

11. Helsingborg - Syrianska FC
Allsvenskan. Helsingborg er jevnt gode, men har foreløpig spilt uavgjort så hyppig at de ikke henger med helt i toppen. 5. plass og 5-7-2 totalt er status. Det ble 1-1 borte mot IFK Göteborg sist mandag. Nå er det viktig for trener Åge Hareide og hans Helsingborg å holde fokus og få en trepoenger før de skal inn i en intens periode med Champions League-kvalifisering og forhåpentligvis mange ekstra kamper. Første utfordring er bortekampen tirsdag mot walisiske The New Saints.

Trenerteamet Hariede og Schwarz må klare seg uten toppscorer Alfred Finnbogason, han er suspendert. Ellers er Bergholtz (m) ute med sykdom, men det er mindre viktig. Hareide varsler endringer, da han ønsker å hvile spillere til CL-kvaliken. Lindström og Edman skal være blant dem som ikke starter. Dette kan bety Thomas Sørum på topp. Dette er troppen:

D. Andersson, Hansson, Atta, Edman, Krafth, Baffo, Wahlstedt, Hanstveit, Uronen, Sadiku, Nordmark, Mahlangu, Lindström, Gashi, C. Andersson, Sundin, Santos, Sørum, Bouaouzan.

Syrianska har tapt 0-3 borte for Kalmar og spilt 1-1 hjemme mot Djurgården etter sommerpausen, med 9 mann på banen siste kvarteret mot Djurgården. De har fem poengs klaring ned til nedrykk, og har tatt brukbart med poeng borte. Seier i Norrköping og Örebro har det blitt, og 1-1 borte mot Gefle.

Omar Jawo (f) og kortsamleren Haris Skenderovic (f) er suspendert etter henholdsvis direkte rødt og to gule kort i forrige kamp. Rabi Elia (f) måtte i tillegg ut med skade og er usikker i dag. Planen er at nytt midtstopperpar skal dannes av Alexander Michel (m), som nylig er skadefri og tidligere har vikariert i denne posisjonen, og Elia, som da er nødt til å riste av seg skaden.

Helsingborg vant 1-0 og 2-1 mot Syrianska forrige sesong.

Her skal Hareide gamble på å stille litt alternativt mot en motstander som ikke er spesielt sterke og som sliter med skader i forsvaret. Det skal normalt bety 1-0 og H i kamp 11.

12. Åtvidaberg - AIK
Allsvenskan. Dette er de to formlagene i Allsvenskan for tiden. Åtvidaberg har 3-2-0 på sine fem siste, der de to spilte etter ferien har gitt 5-1 mot tabelltoppen Elfsborg og 3-3 borte mot Sundsvall, og er oppe på en 6. plass. Dette er overraskende godt jobbet av en av Allsvenskans minste klubber. Sterke 5-0-2 hjemme på Kopparvallen.

Erik Moberg og Henrik Gustavsson er tilbake etter skader, og konkurransen om plassene er stor. Alain Junior Ollé Ollé er også tilbake, mens Alberis da Silva ikke er klar ennå. Troppen:

Gustavsson, Olesen, Hallingström, Bergström, Karlsson, Zhubi, Nilsson, Prodell,Marinho, Möller, Mete, Ollé Ollé, Johansson, Arvidsson, Suljic, Jansson, Eriksson, Tinnerholm, Pettersson.

AIK tapte 0-4 i Malmö i sin første etter sommerpausen, men slo tilbake med 3-1 hjemme mot Häcken. De har kun to tap i alt, for Malmö og borte mot Elfsborg, og er helt oppe på 3. plass med sine 6-6-2 totalt. Torsdag til uka har AIK hjemmekamp mot HF Hafnafjördur i 2. runde av Europa League-kvalifiseringen.

Trener Andreas Alm mangler Lalawélé Atakora (m) og Viktor Lundberg (m/a) som begge er suspendert. Dette er troppen:

Backman, Karlsson, Johansson, Åhman Persson, Daníelsson, Tjernström, Kayongo-Mutumba, Borges, Kouakou, Stamatopoulos, Quaison, Lorentzson, Jobarteh, Maripuu, Kamara, Engblom, Owusu, Gustavsson, Turina.

Man kunne tenke seg at en toppkamp av denne sorten kunne bli jevn og ende med ett poeng til hver. Ikke denne kampen, mener vi. Åtvidaberg har ennå ikke spilt uavgjort på hjemmebane og går hardt for seier hver gang, de samler ikke på ettpoengere. De slo AIK 3-0 her i cupen forrige sesong. Vi prøver HB i kamp 12.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 432-rekker

Her kan du levere det store systemet til redusert pris via TippSt@tion, et program som reduserer prisen uten å redusere vinnersjansene like mye.

96-rekker:

Tipping Lørdag, frist: 14.07.2012 15:55
1. Vålerenga - Molde B
2. Brumunddal - Lillehammer H U B
3. Fram Larvik - Ørn Horten H
4. Gjøvik FF - Grorud H U
5. Nybergsund IL-T - Valdres FK H
6. FK Tønsberg - Birkebeineren H
7. Lørenskog - Kvik Halden FK H B
8. FK Mjølner - FK Senja B
9. Moss - Østsiden U B
10. Asker - Mo IL H B
11. Helsingborg IF - Syrianska FC H
12. Åtvidaberg - AIK H B

-

432-rekker:

Tipping Lørdag, frist: 14.07.2012 15:55
1. Vålerenga - Molde B
2. Brumunddal - Lillehammer H U B
3. Fram Larvik - Ørn Horten H B
4. Gjøvik FF - Grorud H U
5. Nybergsund IL-T - Valdres FK H
6. FK Tønsberg - Birkebeineren H
7. Lørenskog - Kvik Halden FK H B
8. FK Mjølner - FK Senja B
9. Moss - Østsiden H U B
10. Asker - Mo IL H B
11. Helsingborg IF - Syrianska FC H
12. Åtvidaberg - AIK H U B

-

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus