Follos Jens Kristian Skogmo i duell med FK Tønsbergs målvakt i 4. runde NM 2010.
Follos Jens Kristian Skogmo i duell med FK Tønsbergs målvakt i 4. runde NM 2010. Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)

Vi stoler på FK Tønsberg

Hjemmesterke FK Tønsberg er vårt holdepunkt i Oddsen-Ligaen. Sjekk lørdagens første oddstips.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag
V75 Jarlsberg: Dansk dynamitt
Tippetips: 2,5 mill i bonuspotten
Oddstips 1: FK Tønsberg leverer hjemme
Oddstips 2: Molde vinner på Ullevaal

langoddsen innledes dagen med japansk fotball fra klokken 12.00 og russisk cup. Klokken 16.00 er det klart for norsk fotball fra Oddsen-Ligaen, som starter opp igjen etter en kort sommerferie, samt svensk fotball fra Allsvenskan og nedover i divisjonene. Vålerenga og Molde møtes på Ullevaal klokken 18.00.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
53. Moss - Østsiden B 2,45

Moss viser lite for tiden, og har tapt mot svakere motstand enn Østsiden fra nabobyen Fredrikstad. Østsiden har slått Stabæk 2, Lørenskog og Follo i sine tre siste, og selv om sistnevnte kamp nå er under etterforskning har Østsiden vist mye fin fotball og de er nok et bedre lag enn Moss per i dag. Dette kan Øssia vinne og 2,45 er spennende odds.

Dagens avslag
76. Asker - Mo IL H 1,65

Asker har ikke levd opp til egne og andres forventninger denne sesong, og må få opp dampen betraktelig dersom det skal bli opprykk. Nå er de igjen store favoritter på hjemmebane, men motstander Mo IL har vist gode takter og er ikke ufarlige. Legg til at en Asker-spiller er dratt inn som mistenkt i kampfiksing-skandalen som dessverre herjer ligaen, og 1,65 på Asker begynner å se veldig lite aktuelt ut for oss, til tross for at lagets kaptein Arneberg sier til NRK at denne saken ikke skal påvirke spillets gang. Asker tapte sin forrige hjemmekamp 1-2 for Finnsnes og dette blir trolig ikke enklere.

Dagens spill
Det skjer mye spennende i Oddsen-Ligaen, og Gjøvik FF, FK Senja, FK Tønsberg og Kvik Halden har vært oppe til vurdering. Vi starter dagen med en dobbel fra Oddsen-Ligaen før vi runder av med et spill på Molde i dagens andre oddstips.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

49. FK Tønsberg - Birkebeineren
Oddsen-Ligaen avdeling 1. FK Tønsberg er på 8. plass etter en første halvdel der de har vært svært gode hjemme og tilsvarende svake borte. 4-1-0 hjemme på Gressbanen. De rundet av vårparten med bortetap for Valdres og Elverum, og 3-3 hjemme mot Grorud i kamp de ledet 3-0. Vi får håpe ferien har gjort dem godt. En treningskamp mot Moss som ble vunnet 4-1 nylig, kan tyde på det.

Lagoppstillingen i treningskampen mot Moss indikerer at de fleste sentrale spillere er på plass hos hjemmelaget.

Birkebeineren har fått opp dampen og er oppe på 6. plass etter 4-3-1 på de åtte siste før ferien. Meget sterkt av nykommeren. De tapte sin forrige bortekamp 0-2 på Elverum, men før det vant de hele 5-1 borte mot Valdres og 3-2 borte mot VIF 2. Etter det er de blant avdelingens bedre bortelag og det scores mål i stort sett alle kamper. Likevel var de nær tap i vårsesongens siste, men de klarte å utligne til 2-2 hjemme mot Lillehammer helt på tampen. En liten nedtur at man ikke viste bedre innsats og var såpass nær å tape, skriver klubben.

Vi har ikke sett noen tropp, men det er ingenting som tyder på mange fravær hos laget fra Krokstadelva.

FK Tønsberg blir våre favoritter på sin gode hjemmestatistikk. Det er betryggende å se at de slår Moss 4-1 i treningskamp, mens Birkebeineren var litt sløve og stasjonære i sin siste kamp før ferien. Bortelaget kan fort heve seg her, men vi tror likevel FK Tønsberg tar dette. Vi bruker 1,55 for hjemmeseier.

51. Lørenskog - Kvik Halden FK
Oddsen-Ligaen avdeling 4. Vi er vant til å se Lørenskog kjempe om opprykk, men denne sesongen har det gått trått. Etter 11 spilte er de nummer 10, med 4-1-6 totalt. Hjemme er 3 av 5 vunnet, men de fire siste spilte før sommeren ga fire tap, hjemme mot Frigg og Østsiden og borte for Mo IL og Tromsø 2. Direkte svakt, og nå blir det spennende å se om Lørenskog har brukt sommerferien fornuftig.

Lørenskog har trent siden forrige lørdag. Vi kjenner ikke til eventuelle fravær.

Kvik Halden har variert, men de fem siste før ferien ga 3-1-1 og laget fra svenskegrensa er på 7. plass i denne jevne avdelingen. De klarte 1-1 på Senja i siste bortekamp. Fem bortekamper har gitt 2-1-2.

20 år gamle Markus Grønstad (f/m) er kommet på overgang fra Moss FK, men han er ikke klar før neste runde. Ellers skal det være få fravær. Man frykter at et par sentrale spillere kan forlate klubben i august, men det er fortsatt et par uker til.

Lagene var i samme avdeling forrige sesong også, og den gang ble det 1-1 i Halden og 5-1 til Kvik på Rolvsrud.

Her tror vi Kvik Halden har gode muligheter. De viste god form før ferien, mens Lørenskog ikke fikk det til å stemme. Det er første kamp etter ferien, og muligens er noen av gutta litt i feriemodus ennå, men det kan like godt gjelde hjemmelaget som bortelaget. 2,05 på bortelaget, som har vist klart best takter den siste tiden før ferien, blir del to i dagens første dobbel. Total odds er 3,18, innsats 100 kroner og spillefrist klokken 15.55.

49. FK Tønsberg - Birkebeineren 1,55 4,20 3,40
51. Lørenskog - Kvik Halden FK 2,35 3,80 2,05

Total odds 3,18

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus