Foto: Scanpix/Afp

Molde spiller finest

Molde fikk dårlig betalt for flott fotball på Lerkendal. Nå vinner de på Ullevaal, tror vi i lørdagens andre oddstips

Kommersielt

Sportspills meny lørdag
V75 Jarlsberg: Dansk dynamitt
Tippetips: 2,5 mill i bonuspotten
Oddstips 1: FK Tønsberg leverer hjemme
Oddstips 2: Molde vinner på Ullevaal

langoddsen innledes dagen med japansk fotball fra klokken 12.00 og russisk cup. Klokken 16.00 er det klart for norsk fotball fra Oddsen-Ligaen, som starter opp igjen etter en kort sommerferie, samt svensk fotball fra Allsvenskan og nedover i divisjonene. Vålerenga og Molde møtes på Ullevaal klokken 18.00.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
53. Moss - Østsiden B 2,45

Moss viser lite for tiden, og har tapt mot svakere motstand enn Østsiden fra nabobyen Fredrikstad. Østsiden har slått Stabæk 2, Lørenskog og Follo i sine tre siste, og selv om sistnevnte kamp nå er under etterforskning har Østsiden vist mye fin fotball og de er nok et bedre lag enn Moss per i dag. Dette kan Øssia vinne og 2,45 er spennende odds.

Dagens avslag
76. Asker - Mo IL H 1,65

Asker har ikke levd opp til egne og andres forventninger denne sesong, og må få opp dampen betraktelig dersom det skal bli opprykk. Nå er de igjen store favoritter på hjemmebane, men motstander Mo IL har vist gode takter og er ikke ufarlige. Legg til at en Asker-spiller er dratt inn som mistenkt i kampfiksing-skandalen som dessverre herjer ligaen, og 1,65 på Asker begynner å se veldig lite aktuelt ut for oss, til tross for at lagets kaptein Arneberg sier til NRK at denne saken ikke skal påvirke spillets gang. Asker tapte sin forrige hjemmekamp 1-2 for Finnsnes og dette blir trolig ikke enklere.

Dagens spill
Det skjer mye spennende i Oddsen-Ligaen, og Gjøvik FF, FK Senja, FK Tønsberg og Kvik Halden har vært oppe til vurdering. Vi startet dagen med en dobbel fra Oddsen-Ligaen før vi nå runder av med et spill på Molde i dette dagens andre oddstips.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

81. Vålerenga - Molde
Tippeligaen. Vålerenga har tatt poeng i tre kamper på rad. Etter nedturen med 1-2 hjemme for Stabæk har det blitt 0-0 mot Aalesund, 2-0 borte mot Sandnes Ulf og 3-2 borte mot Odd nå på onsdag. Mot Sandnes Ulf var man best og vant fortjent, mot Odd var man ikke det førende laget, men Håvard Nielsen var i kjempeform, viste sylskarpe goalgetter-egenskaper og gjorde hat-trick. På Ullevaal har Vålerenga 3-2-2 totalt og sist de vant her var mot Fredrikstad 6. mai.

Ingen karantenegivende kort for Vålerengas del i Skien onsdag. Fegor Ogude (f), måtte av banen allerede etter 12 minutter og ble erstattet av Nordvik. Ogude er ute en god stund fremover, dessverre. Marcus Pedersen og Veigar Pall Gunnarsson har slitt med småskader, men skal være tilbake her, hvertfall på benken. Et lite spørsmålstegn ved Dawda Leigh, som var syk på onsdag, og som trener Andresen ikke sier noe spesielt om i intervjuet på klubbens nettside.

Molde var på høyde med Rosenborg og vel så det, men det ble tap 0-1 på Lerkendal sist søndag. Spillemessig ser Molde meget bra ut for tiden, med mye initiativ og smarte løp i angrepsspillet, men fotball handler også om vilje, marginer og kjemping, og der hadde Rosenbrg et par prosent mer denne gangen, etter at Molde vant cupoppgjøret mot trønderne noen dager tidligere. Molde ligger an til sølv per i dag og har 2-1-4 på bortebane. Formen er god og kraftig stigende på bortebane, de tre siste har gitt 1-1 på Hønefoss og seire mot Sandnes Ulf og Stabæk.

Ingen suspenderte spillere hos Molde heller, og ingen nye skader mot Rosenborg. Solskjær forteller fra ukens treninger at det har blitt øvd mye på avslutninger, og han kan trolig stille likt som sist.

Molde vant begge oppgjør mot Vålerenga 2-1 forrige sesong.

Etter å ha sett Molde mot Rosenborg og Vålerenga mot Odd, mener vi Molde har mest å by på. Klarer de å demme opp for Håvard Nielsen og Fellah og Hæstad som serverer ham pasninger, bør bortelaget avgjøre dette til sin fordel. Dette kan bli målrikt, med så mye offensiv kvalitet i begge ender av banen. Men at Molde vinner har vi god tro på og når oddsen er 2,05 er det ingen grunn til å nøle. Singelspill, 100 kroners innsats, spillefrist klokken 17.55.

81. Vålerenga - Molde 2,80 3,40 2,05

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus