Foto: Stian Thelen (Mediehuset Nettavisen)

Huseklepp med mot Stabæk

Etter to år som utenlandsproff skal den hjemvendte Brann-stjernen sørge for seier på Nadderud. Sjekk mandagens oddstips.

Kommersielt

Langoddsen byr på objekter fra OL, flere oppgjør i Oddsen-Ligaen og Stabæk - Brann fra Tippeligaen. Vi tilbys også dansk, svensk, finsk og tysk fotball.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
109. Trelleborg - Öster H 3,00

Trelleborg ligger fortsatt langt nede på tabellen, men klatringen har begynt etter et kraftig oppsving i form, som startet med hjemmeseieren over Hammarby i juni. Ljungskile er også slått, i forrige hjemmekamp, mens man har imponert på bortebane i de to siste, 4-1 over Ängelholms og 5-2 over Assyriska. Nå møter man topplaget Öster, som ennå ikke har tapt, men som har gått fra åtte strake seire til uavgjort i de to siste. Bortelaget er fortsatt den klareste opprykkskandidaten i Superettan, men skal de tape en kamp denne sesongen, noe vi tror de gjør, så kan det godt skje nå. 3,00 på hjemmeseieren er et fint langskudd.

Dagens avslag
95. TPS Turku - IFK Mariehamn H 1,70

Det er lite fristende å gå mot sterke Mariehamn til lave 1,70, når Mariehamn som første lag denne sesongen slo ligaleder Inter Turku 3-0 i dagens by forrige runde. Mariehamn har bare tapt 4 kamper, færrest av alle, mens TPS Turku kommer fra tap mot JJK. Her forstår vi ikke den lave oddsen på hjemmelaget, men kjenner ikke ligaen godt nok til å gå for andre alternativer heller. Dermed avslag.

Dagens spill
Det er mye interessant på programmet i dag. Vi er fristet til spill på uavgjort både i SønderjyskE - AC Horsens og GIF Sundsvall - Djurgården, og Norrköping til 2,60 ser også spennende ut. Vi kommer imidlertid ikke unna oppgjøret i Tippeligaen, der Stabæk har hentet inn nye spillere i kampen for overlevelse. Brann på sin side har hentet inn en gammel stjerne.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

100. Stabæk - Brann
Stabæk gikk på sitt femte strake tap da det ble 1-3 i Ålesund sist helg. Igjen scoret de ett mål, men slapp inn fler. De to gode kampene mot Lillestrøm og Vålerenga i mai-juni begynner å bli lenge siden, nå begynner det å se håpløst ut. 1-1-6 på hjemmebane er triste saker.

Trener Belsvik har mistet Clark og Hedenstad, begge bidro med mye i første halvdel av sesongen. To nye, defensive spillere er hentet på lån, Jalasto fra Aalesund og Helgason fra AEK Athen. Sistnevnte mangler litt kamptrening, sier Belsvik, som ikke utelukker at det dukker opp enda flere nye fjes, ifølge Stabæks nettside. Ellers er Sayouba (k) skadet. Usikkerhet rundt Andersen Aase. Eiríksson (f) er suspendert.

Brann tok endelig poeng på bortebane igjen da det ble 1-1 mot Vålerenga på Ullevaal. Dette kom etter sterke hjemmeseire mot Aalesund og Odd. Men Brann på bortebane har ikke vært noen suksess denne sesongen, de har bare 1-1-6 på åtte reiser. Seieren tok de på Lillestrøm.

Trener Skarsfjord har mistet Austin, en av lagets største profiler, men har hentet hjem en tidligere stjerne på himmelen over Bergen: Erik Huseklepp er tilbake fra italiensk og deretter engelsk fotball, han fikk 27 kamper og 6 mål for Portsmouth før den konkurstruede klubben leide ham ut til Birmingham City. Der fikk ikke Huseklepp mer enn 11 opptredener og 2 mål, og kampformen er muligens noe rusten. Ellers melder klubben at Kalvenes er skadet, og Grønner har fått noen fridager. Troppen:

Leciejewski, Mohus, Sævarsson, Jonsson, Grorud, El Fakiri, Korcsmár, Demir, Sokolowski, Askar, Mjelde, Bentley, Ojo, Huseklepp, Haugen, Nordkvelle, Larsen, Barmen.

Brann har fått til lite på bortebane, men dagens oppgave kan fort bli den enkleste bortekampen i ligaen denne sesongen. Stabæk viser lite positivt, og vi tror ikke de to nykommerne er nok til å bikke resultatet i hjemmelagets favør. Huseklepp på scoringslisten og tre poeng til Brann er hva vi tror på, og 1,85 synes vi er fin odds. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 18.55 og kampen ser vi på TV 2 Zebra.

100. Stabæk - Brann 3,50 3,30 1,85

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus