Endelig Elegant!

Etter flere sterke innsatser uten å få smake seierens sødme tror vi triumfen kommer for Elegant i lunsjen på Klosterskogen denne mandagen. Sjekk våre lunsjtips.

Kommersielt

En ny spennende uke på travfronten står for tur, og mandagen starter opp med lunsjtrav til Klosterskogen og Dannero i Sverige (vi kan spille V4 og DD dit). På kvelden er det Leangen her hjemme som tilbyr spill til to V5-rebuser, mens vi har muligheten til å spille V65 til Romme i Sverige.

Oddstips mandag: Huseklepp mot Stabæk

Hesten vi snakker om i lunsjen på Klosterskogen debuterte ikke før han var fem år, men det er ofte slik at trener Eivind Gravdal bruker god tid på å sette hestene i stand. Det får han betalt for når de kommer til start, og 4 Elegant i V5-4 i dag har trolig mye å hente fremover.

Hesten har har virkelig levert fine prestasjoner i alle sine fem løp så langt i karrieren, og i den siste starten tapte han mye på galopp. Han kom dog flott tilbake og koblet et sterkt grep inn oppløpet, men ble speedet ned den siste biten.

I den tredje siste starten tapte han bare for gode Stee Raua, og i dag møter han mye lettere selskap. Feilfritt skal det være snakk om en solid vinnersjanse (og vi tror kusken kjører på ekstrem sikkerhet mot billig motstand denne gangen), og vi bankerspiller.

Vår rangering V5A-4: A: 4 B: 3-1 C: 9-5-10-6-2 D: 8-7-11

Innleveringsfrister Klosterskogen
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

På Bjerke på lørdag ble det hhv 430 og 1290 kroner tilbake på våre DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner, og i Østersund i går fikk de som spilte vårt minste V64-forslag på 90 kroner småpene 1325 kroner tilbake!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5A-1
1 Precious Boy er en fin traver i grunnlaget sitt, og når dyktige Morten Haugland tar den lange turen til Klosterskogen på en mandag er det med ambisjoner. Dersom kusk Eirik Høitomt klarer å forsvare sporet er det en topp vinnersjanse.

3 Atle Newport er den beste hesten i feltet, og han kommer nå ut i regi Turnbull/Dalsbotten. Rapportene er positive, og han har blitt vallak siden den siste starten. Hesten skal ha sett fin ut på 20/2000m i trening, og dersom Pearsall Hanover–sønnen takler de krappe svingene på dagens arena kjemper han i toppen.

10 K.L.M Skyline er i brukbar form, og han møter selskap som ikke skremmer. Bakspor er ingen fordel, men bare han kommer inn i løpet skal han ses med vinnersjanse. 6 Linderlane G.T er travsikker, og scorer mye på det. Hun er vanskelig å vinne med, men mot ikke alt for skarp motstand i dag kan det bli seier.

Vår rangering V5A-1: A: 1 B: 3-10-6 C: 5-9-8-12 D: 7-4-2-11

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5A-2
10 See See Rider er i bra form selv om raden ikke indikerer akkurat det, og selskapet denne gangen er det letteste S.J`s Photo–sønnen har møtt på lang tid (feilfritt tror vi det er snakk om en vinner).

4 Classic Star er neppe i toppform, men han får ikke en bedre oppgave enn dagens. 5-åringen spinner til tet, og over 1700m på Klosterskogen trenger han ikke å være i toppform for å vinne dette løpet.

5 Deliberate Vision er i bedre form enn raden, og hun er rask fra start. Das blir det en fin reise underveis, og hun skal da regnes med vinnersjanse. 2 Mack Blitz er ingen stor vinnerhest, men formen er fin.

Vår rangering V5A-2: A: 10 B: 4-5-2 C: 1-6 D: 9-7-3

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V5A-3
6 Mr. Ratzeputz vinner dette løpet om han er på topp, og det er egentlig en fin traver denne 4-åringen. Han har så langt ikke fått vist hele sitt register i regi Alexander Heisholt, men vi skal vi huske på at han har vært ute mot tøffe hester de to siste løpene (går ned en liten klasse denne gangen).

3 Olaf har fin kapasitet, men han har hatt store helseproblemer de siste årene. Geir Flåten melder om litt utstyrsendringer, og han håper det skal slå positivt ut (feilfritt kjemper han om seieren).

7 Specific Sheila kommer de helt fra Sverige, og da må de ha litt ambisjoner (selv om dette ikke er snakk om noen stor stjerne). Krysses dog tidlig med Eirik Høitomt i sulkyen, og hun er rask fra start (ingen ulempe på dagens arena det).

Vår rangering V5A-3: A: 6 B: 3-7-4 C: 5-1-2

V5A-5
3 Dumdumboy er den klart beste hasten, men det er ikke alltid han opptrer pålitelig. Nå har Super Arnie–sønnen blitt vallak, og da får vi se om det hjelper. Trenger dog normalt løp i kroppen, men i fra et perfekt spor mot begrenset motstand setter vi han først.

2 Wonderboy Boko innehar stor kapasitet, men det ikke alltid han ønsker å trave. Enten reiser han ut i vill galopp eller så kjemper han i toppen. Var uansett positiv i den siste starten, og da må ha krysses tidlig denne gangen.

1 Game Over Land er i bedre form enn raden, og blir denne gangen kuskeforsterket med Lar A. Kolle. (regnes da i fra et perfekt spor). 6 Muscles Malone har det gått gode rapporter på hver gang, men han har skuffet radikalt. Dagens forutsetninger er dog veldig fine, og da skal det være snakk om en opplagt gardering.

Vår rangering V5A-5: A: 3 B: 2-1-6 C: 4-7-9 D: 10-5-8-11-12

Innleveringsfrister mandag
Dannero
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Klosterskogen
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Leangen
V5A kl. 18.30
V5B kl. 19.40
DD kl. 20.40

Romme
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus