Simen og Opus på ferie!

Simen B. Jessen er hjemme på en liten ferie i Trøndelag, og med seg på lasset har han en formtoppet Opus One F.H. Sjekk våre V5-tips.

Kommersielt

Etter at lunsjtravet på Klosterskogen og Dannero i Sverige er ferdig denne mandagen, kan vi ser frem til løp på Leangen her hjemme (spill til to V5-rebuser), mens vi også har muligheten til å spille V65 til Romme i Sverige (vi har tips til begge baner).

Oddstips mandag: Huseklepp mot Stabæk

Les også:Stor sport!

Det er full form på 8 Opus One F.H, og han har et gaveløp i V5B-5 på Leangen i kveld. S.J`S Photo–sønnen har virkelig blomstret opp hos Jessen/Rolandsen den siste tiden, men han hadde dårlig med løpstilbud i følge Jessen på Østlandet denne tiden (dermed ble den en langtur til Leangen).

Dagens konkurrenter spiser han til frokost syv dager i uken, og dersom han takler de litt krappe svingen på dagens arena skal det ikke være snakk om saken. Jessen kjører trolig på sikkerhet, og da blåser han rundt denne gjengen til slutt (klart sterkeste hesten). Vi stoler på Opus One F.H., og han blir dermed vår banker i B-spilllet.

Vår rangering V5B-5: A: 8 B: 9-6 C: 1-7-2 D: 4-3-10-5

Innleveringsfrister Leangen
V5A kl. 18.30
V5B kl. 19.40
DD kl. 20.40

På Bjerke på lørdag ble det hhv 430 og 1290 kroner tilbake på våre DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner, og i Østersund i går fikk de som spilte vårt minste V64-forslag på 90 kroner småpene 1325 kroner tilbake! Det ble også 4174 kroner innspilt (V5 samt DD) i lunsjen på Klosterskogen tidligere i dag, og det er nye sjanser i kveld!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

Beste hesten vinner!
Det er ingen tvil om at 5 Routine B.R er den klart den beste hesten i V5A-3 i et rekruttløpet, og kusk Veronika Bugge er av den rutinert sorten. Da er vi ikke bekymret for kusken, og da er vår banker i A-spillet nevnt. I den nest siste starten avsluttet hun fryktelig fort til sølv på Jarlsberg, og hun slo da gode hester. I den siste starten møtte hun gode Sanner Sid&Co, og det ble altfor tøft. Selskapet denne gangen er meget overkommelig, og hun bør vinne dette løpet enkelt.

Vår rangering V5A-3: A: 5 B: 6-12-1 C: 10-11-3-1-9-8-4 D: 7-2

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5A-1
3 Pondus er en topphest i grunnlaget sitt, og han har vunnet 11 løp på 30 starter i karrieren. Han møter så og si det samme selskap som i den siste starten (vant da på 28.6 full vei). Det er ofte posisjonene underveis som avgjør disse løpene, men dersom kusk Arne Nilsen skulle komme seg til tet på startsiden er det snakk om en topp vinnersjanse (uansett posisjon underveis er han seiersaktuell).

7 Alsaker Faks er kanskje den beste hesten på kapasitet, men han har ikke fungert som best i det siste. Nå går rapportene på at han kommer ut med litt utstyrsendringer som har slått positivt ut hjemme, og er han på topp kjemper han om seieren. 4 Nordlirappen gikk på det jevne sist, men han kan bedre (i en feilfri utgave ender han i toppen).

Vår rangering V5A-1: A: 3 B: 7-4 C: 1-6-2-8 D: 9-5

V5A-2
12 Bo Eden synes vi er den hesten som holder høyest klasse i dette løpet, men det er vidåpent. I den siste starten avsluttet han meget bra, og han var ikke langt unna en seier den gangen. Dersom Tomas B. Nilsson finner seg en fin posisjon i fra bakspor på tillegg, og kjører feilfritt skal dette være snakk om en fin vinnersjanse.

11 Noss Zappa har utviklet seg fint den siste tiden, og hun må regnes i toppen selv om det blir litt sjanseartet med Ragnhild Bjørnbeth som kusk når hun står i førstespor. 9 Andreas Eme synes vi har fullført de siste løpene på en fin måte, og klaffer det for Adams Hall–sønnen er han ikke ueffen i fra et perfekt springspor.

5 Macholine kommer ut etter en liten pause (har vært litt syk), og han må regnes som en outsider direkte. I debuten vant han fra tet, og da blir det en helt annen oppgave denne gangen (hesten virket dog bra første gangen ut). 6 Queen`s Tamin går ned en liten klasse nå, og med litt klaff skal han regnes i toppen (det var gode Joe`s Banker som vant i den siste starten).

Vår rangering V5A-2: A: 12 B: 11-9-5-6 C: 10-3-15-14-4-1-13-8-2-7

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5A-4/V5B-1
1 Juvena gikk et meget bra løp i den siste starten etter lang pause, og hun skal være mye forbedret med løp i kroppen. Hun holder normalt teten, og i fra den posisjonen skal det være snakk om en fin vinnersjanse mot relativ enkel motstand.

8 Bjørkekvikk blir bedre og bedre for hvert løp han får i kroppen, og han møter enklere selskap enn i de siste startene denne gangen (bør kjempe i toppen med en offensiv kusk). 2 Gromgut`n har kapasitet for seier, men han er fryktelig egenrådig. Dersom han skulle ha en god dag kjemper han i toppen, og det lukter rygg leder på den store favoritten (skummel med åpning til slutt da).

Vår rangering V5A-4/V5B-1: A: 1 B: 8-2 C: 10-9-5-7-6-3 D: 4

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V5A-5/V5B-2
6 Thai Extreme har møtt fryktelig gode hester den siste tiden, og da går han ned en klasse denne gangen. Treffer kusk Jomar Blekkan på kjør er det en fin sjanse på tidlig tetkjenning, og fra den posisjonen bør han vinne dette løpet (dog ikke den enkleste å vinne med).

5 Ebbes Igor L.J er i mye bedre form enn raden, og i følge Jomar Blekkan hadde han gått en høy 13-tid i den sise starten uten galopp (og en topplassering). Vi synes Igor Brick–sønnen har sett lysende ut de siste løpene, men han må kjøres på sjanse med rygg i det lengste (klaffer det med posisjonene kan det bli en etterlengtet seier).

3 K.L.M Linedancer har møtt gode hester den siste tiden, men hun er opp og ned i prestasjonene (sliter med allergi). Hun er bra fra start på volte, og det er ikke helt utenkelig at Andre H. Stensen prøver å sitte foran hvis han kommer seg til tet (selv om hun er best med rygg i det lengste).

Vår rangering V5A-5/V5B-2: 6 B: 5-3 C: 7-4-1-10 D: 9-8

V5B-3
9 Madonna Rags tror vi vinner dette løpet i en feilfri utgave, men Com Hector–datteren er fryktelig usikker. Således intet sikkert kort, men på kapasitet tror vi hun er totalt overlegen. 10 Moni V kommer ut etter lang pause, men skal etter rapportene ha trent fint i lengre tid (eier Jan Lyng har alltid hestene sine godt forberedt når de kommer til start).

5 Frances Marita galopperte bort en topplassering i sin siste start, og hun kommer nå ut etter en liten pause med positive treningsrapporter i ryggen (kjemper i toppen). 2 Creek`s Star er et ubeskrevet blad som Simen B. Jessen melder om at kanrundt 19.0 på distansen, og da er det snakk om en outsider.

Vår rangering V5B-3: A: 9 B: 10-5-2 C: 11-7-4-3-8-1

V5B-4
6 Alsaker Elfax vant enkelt i den siste starten etter en sisterunde i 30-fart, og han står fint til i springspor denne gangen. Fra tet skal han regnes med en solid vinnersjanse, men han møter noen kammerater. 7 H.G. Jo er en bukk til tider (bare bremser seg over i galopp), men nå kommer Alm Viktor–sønnen ut med helstengt hodelag (i håp om at han skal søke mer fremover). Normalt kjemper H.G. Jo i toppen mot denne gjengen, men han har ikke tid til noe galopp.

3 Eigelands Viktor har gjort gode løp hver gang etter han havnet hos Toril Røsseng, og nå kommer han ut etter en liten pause (må regnes i toppen feilfritt). 8 Eikprins har vært god i sine siste løp, og han må regnes selv om han møter tøffere konkurrenter denne gangen. 13 Eld Stjernen synes vi møter litt enklere selskap denne gangen (vært ute mot gode hester den siste tiden), og klarer R. Bjørnbeth å utnytte springsporet kan hun få en fin posisjon direkte (hesten går alltid godt til mål).

Vår rangering V5B-4: A: 6-7 B: 3-8-13 C: 12-9-10-11-15-2 D: 5-1-14-4

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus