Foto: Tony Marshall

6 millioner grunner til å tippe i kveld

I dag er det ekstra gunstig å levere tippekupong. Les hvorfor.

Kommersielt

Sportspills meny fredag
Lunsjtrav Bjerke: Dansk suksess
Oddstips 1: Borteseier til Belgia
Oddstips 2: Sveits overrasker
Tippetips: 6 mill i bonuspotten!

Den såkalte bonuspotten i Tipping utbetales når noen er alene om 12 rette. Men dersom potten vokser til over 5 millioner kroner før noen tar kassa, fordeles den mellom alle med 12 rette en spilleomgang fastsatt av Norsk Tipping.

5, 3 millioner ekstra
Nå har bonuspotten vokst til 5,3 millioner kroner, og pengene legges til den ordinære tolverpotten på fredagens tippekupong med kamper fra første runde i VM-kvalifiseringen. Det innebærer at den totale potten som fordeles mellom alle med 12 rette, er på 6 millioner kroner i kveld.

Ved slike anledninger blir utbetalingen for 12 rette meget god selv om mange av de største favorittene på kupongen skulle vinne sine kamper.

Normalt er Norsk Tippings tilbakebetalingsprosent til tipperne på 55 prosent, men i kveld ser det ut til at tilbakebetalingsprosenten blir på over 100 prosent. Skal du gå i pluss med tippingen din over tid, kan en løsning være å bare levere de få gangene bonuspotten skal fordeles og tilbakebetalingsprosenten er høy.

Få tips og spill nett
Nettavisens spillside Sportspill.no leverer tips til alle Tippekuponger, og vi har selvsagt grundig omtale av samtlige 12 kamper på kveldens kupong.

Du finner tipsene våre her.

Her kan du levere Tippekupongen direkte på nett (trykk på fanen Midtuke).

Fristen for å levere kupongene er kl 19.55.

OBS! Du kan tippe uten kortleser

Vinn 22 millioner i V75 lørdag!Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus