Foto: Hesteguiden.com

Teten som gjelder

Oviken travbane i Sverige er litt spesiell, og det gjelder å spille hester i fine spor i V4-spillet i dag.

Kommersielt

Denne artikkelen er tillrettelagt av Håkon Einar Hansen, men tips og spilleforslag er utarbeidet av Roger Sundvisson.

Denne fredagen kan det spilles til to baner hos Norsk Rikstoto, og det hele åpnes opp med spill til lunsjløpene på Oviken travbane i Sverige.

På kvelden er det V65-spill til Biri travbane som gjelder, og det er flotte løp som blir presentert spillerne ved Mjøsas bredder denne fredagen.

Det er kvalifiseringsløp til Prinsesse Märtha Louises Pokalløp både for hoppene og den åpne klassen for de varmblodige 3-åringene som skal kjøres, og vi ser frem til mange spennende oppgjør.

Vi har selvsagt tips til begge baner i dag, og på Eksperten ligger det ute en rekke spill i andelslag, som dere kan får kjøpt ved å klikke på linken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Oviken
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Alle taker den ikke
Oviken är en smal och närmast odoserad 800-metersbana där ena kurvan är väldigt snäv, och ledningen är en enorm fördel. Det är bara sex hästar med framspår bakom bilen, tre med bakspår. Mycket ojämna lopp, och vissa kan få problem med banan.

5 Ludvig Palema (V4-2/DD-1) har formen på topp, trots sin ålder. Han är mycket startsnabb, och missar inte spets om kusken vill. Ledningen är en mycket stor fördel på 800-metersbanan, och detta bör han leda från start till mål.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

DD-draget
1 Blue Star Miracle (V4-3/LD-2) har en missvisande rad, och formen är bättre än så. Hon är startsnabb och här är taktiken att leda från start till mål.

Annonse:Grøstad varsler skarpt for en hest i mot storfavoritten 12 Clara R.B. i V65-2 på Biri i kveld!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør