Foto: hesteguiden.com

Folkefest på Biri

Lørdag serverte Espen strålende tips til V75-løpene på Biri, og søndag er det ny festdag på Biri.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny søndag:
V64 Åmål: Norsk jackpotbanker i Åmål
Oddstips 1: Vi starter med Derby
Oddstips 2: Fredrikstad i fritt fall
Tippetips: Rosenborg fester grepet

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

Sportspill opplevde en fantastisk lørdag på Forus sist helg, når to av våre andelslag på Eksperten gikk inn med syv rette, og de utbetalte rundt 230.000 kroner hver seg. I tillegg fikk vi seks rette på så og si samtlige andelslag, og totalt spilte vi inn herlige 650.000 kroner!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Denne lørdagen sa det pang igjen, Espen Edvardsens største V75-forslag her på Nettavisen gikk inn med sju rettre og en bråte seksere og betalte tilbake ca 13 000 kroner. På Eksperten ble det aldeles vilt. Hele 32 av Nettavisen/Sportspills andelslag gikk inn med sju rette som hver seg betalte tilbake ca 12500 kroner.I tillegg ble det en rekke seksere utover dette og totalt sopte vi med oss ca 400.000 kroner fra lørdagens V75 på Biri.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Espen Edvardsen leverte strålende tips til Bjerke onsdag. Hans hovedbanker 7 Global Oracle innfridde i V65-2. De som kjøpte andel i Folkebongen Bjerke på Eksperten (25 andeler a kr 200) kunne smile i kveld. Der ble det seks rette og med en sekser og 25 femmere ble det totalt 107.897 kroner tilbake og hver andelseier kunne dermed hente ut 4315 kroner på en investering på 200 kroner. I tillegg ble det en femmer på hele 24 andelslag, mens to andelslag inneholdt to femmere og totalt ble det hele 162.700 kroner tilbake på andelslagene på Eksperten i kveld.

Bare på den siste uken har Nettavisens traveksperter spilt inn over 1,3 millioner kroner på Eksperten. Søndag er det ny stor travkjøring på Biri når norskfødte treåringer skal kjempe om store førstepremier. Espen Edvardsen er naturligvis på plass på Biri denne helgen og andeler til søndagens V65 er naturligvis å finne på Eksperten.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Biri søndag
V65 kl 13.50
DD kl 15.38

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Pokalløpene står for tur denne søndagen og værmeldingene er positive. Alt ligger til rette for en herlig travfest denne søndagen.

En herlig meny står foran oss med finaleløpene i Prinsesse Märtha som dagens store høydepunkt. Vi bankerspiller 2 Sir Benjamin i finalen for hingstene. Mannen bak Steinlager Per Oleg Midtfjeld trener stortalentet. Sir Benjamin imponerte stort i kvalifiseringen og får vår tillit i finalen.

Benjamin knuser alle!
2 Sir Benjamin viste seg klassen bedre enn sine konkurrenter. I kvalen var han smått fantastisk når han lenset unna i overlegen stil. Var i kontakt med Per Oleg Midtfjeld på Biri i går, og han kunne melde at hesten har sett flott ut etter løpet. Han er fortsatt litt urutinert, men gjentar han prestasjonen fra sist trodde han på en meget god mulighet. Sporet kan ikke bli bedre, og her kommer han til å satse framover direkte. Dette er en hest som har en utviklingskurve som peker rett oppover. Vi tror han fort kan vise fram en lav 14 tid under optimale forhold. Midfjeld kommer til å satse framover direkte, og vi ser ikke bort i fra at han vinner dette løpet selv om han skulle blitt svart opp.

Annonse: EVENTYR RANK fra Øivind Grøstad på Bjerke 31.Juli! Fem av vinnerne stod først på ranken i V65 spillet! Vi spilte etter KUN seks riktige, og kammet med oss Kr.110 344,-! Nye sylvasse ideer er pågang til V75-løpene på Biri!

Se opp for Quinzy!
15 Quinzy West i V65-finalen denne søndagen er en meget talentfull traver. Kai Johansen er full av lovord, men an har dessverre galoppert og tullet mye i det siste. Tredje sist på Bjerke travet han et flott løp til tredje bak vår banker for dagen Sir Benjamin. Selv om det er tillegg i dag, føler vi at Qunzy West skal regnes med god sjanse. Stall hestene til Kjetil Helgestad er i veldig fin form for tiden, og det er heller ikke noe minus. Gjentar han prestasjonen fra tredjesist i dag er han garantert med å kjemper om seieren i dette løpet.!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør