(Thinkstock.com)

Øystein fikser jackpotkronene

Med nesten en million SEK ekstra i sekserpotten under søndagens V64 i Åmål, stoler vi på Frøyu Oda og Øystein Bjørnstad.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Vi starter med Derby
Oddstips 2: Fredrikstad i fritt fall
Tippetips: Rosenborg fester grepet

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Roger Sundvisson

Sportspill opplevde en fantastisk lørdag på Forus sist helg, når to av våre andelslag på Eksperten gikk inn med syv rette, og de utbetalte rundt 230.000 kroner hver seg. I tillegg fikk vi seks rette på så og si samtlige andelslag, og totalt spilte vi inn herlige 650.000 kroner!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Denne lørdagen sa det pang igjen, Espen Edvardsens største V75-forslag her på Nettavisen gikk inn med sju rettre og en bråte seksere og betalte tilbake ca 13 000 kroner. På Eksperten ble det aldeles vilt. Hele 32 av Nettavisen/Sportspills andelslag gikk inn med sju rette som hver seg betalte tilbake ca 12500 kroner.I tillegg ble det en rekke seksere utover dette og totalt sopte vi med oss ca 400.000 kroner fra lørdagens V75 på Biri.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Espen Edvardsen leverte strålende tips til Bjerke onsdag. Hans hovedbanker 7 Global Oracle innfridde i V65-2. De som kjøpte andel i Folkebongen Bjerke på Eksperten (25 andeler a kr 200) kunne smile i kveld. Der ble det seks rette og med en sekser og 25 femmere ble det totalt 107.897 kroner tilbake og hver andelseier kunne dermed hente ut 4315 kroner på en investering på 200 kroner. I tillegg ble det en femmer på hele 24 andelslag, mens to andelslag inneholdt to femmere og totalt ble det hele 162.700 kroner tilbake på andelslagene på Eksperten i kveld.

Bare i løpet av de siste åtte dagene har Nettavisens traveksperter spilt inn over 1,3 millioner kroner på Eksperten. Søndag er det ny stor travkjøring på Biri når norskfødte treåringer skal kjempe om store førstepremier. Espen Edvardsen er naturligvis på plass på Biri denne helgen og andeler til søndagens V65 er naturligvis å finne på Eksperten.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Åmål søndag
V64 kl 15.10
DD kl 16.38

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Vurderinger fra Nettavisen/Sportspills svenske travekspert Roger Sundvisson:
Grensebanen Åmål byr altså på søndagens V64 fra Sverige og ettersom det ikke ble utbetaling for fire rette i Østersund, er det solide SEK 968.444 ekstra i sekserpotten. Åmål är en 800-metersbane med ett mycket kort upplopp där ledningen är extremt gynnsam. Idag kör man dessutom i högervarv vilket kan försvåra ännu mer för ovana hästar. Sportsligt håller omgången ingen högre klass, men eftersom det är jackpot ser det intressant ut ändå.

Spiken:
1 Fröyu Oda (V64-3) är en riktig vinnartyp som har överkapacitet för den klass hon befinner sig i nu. Hon är startsnabb, stark och travsäker och visade toppform vid enkel spetsseger senast mot tuffare motstånd än hon möter idag. Vidare trivs hon i Sverige, har tagit tre segrar på de fyra senaste starterna här, och dessutom har hon vunnit både över lång distans och med högervarv i Åmål tidigare. I en på förhand favoritbetonad omgång är hon den bästa spiken.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Draget:
5 Kosmonaut Broline (V64-4) är kanske ingen raket från start, men han kan öppna bra och har spetschans i ett lopp där de som är snabbast ut brukar släppa. Senast gick han undan mycket fint från ledningen med jänkarvagnen och kommer han till spets igen bör han bli svårfångad.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør