Foto: Hesteguiden.com

Lennartsson starter der han sluttet

Per Lennartsson vant de to siste løpene på Färjestad mandag og trener og kusker vår V4-banker på Eskilstuna tirsdag.

Kommersielt

Sportspills meny tirsdag:
Lunsjtrav Bjerke: Herlig Bjerkelunsj

V64 Gävle: Jackpot og store penger i luften
V65 Forus: Favoritter i fare

Det er all grunn til å glede seg til onsdag,da er det som vanlig V65 fra Bjerke, men i tillegg kan vi spille V75 til den ekstra V75-omgangen på Solvalla, der det er en sportslig og spillemessig kanondag. Allerede nå kan du kjøpe andeler i onsdagens V75-omgang fra Solvalla der det er enorme penger å spille og både Espen Edvardsen og Nettavisens svenske travekspert Roger Sundvisson vil sette opp sine tips

Klikk her for å kjøpe andeler i Eksperten til V75-løpene på Solvalla onsdag.

Tirsdag er det dog hele fire baner å spille til og flust av vinnermuligheter. Tirsdagsmenyen starter med V4 fra Eskilstuna, og fortsetter deretter med et flott lunsjtrav fra Bjerke. Mandagens V64-rebus fra Färjestad ble uløselig for spillerne og dermed venter det 1.402.743 kroner ekstra i sekserpotten til tirsdagens V64-omgang fra Gävle, mens Forus travbane er vertskap for en flott V65-omgang her hjemme.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Eskilstuna
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Tet og slutt?
Per Lennartsson har slitt endel med stallhestene sine i år etter sine fantomsesonger i 2011 (139 stallseire) og 2012 (139 stallseire), men den siste uken har det blitt hele sju stallseire for Lennartsson. Han avsluttet mandagens travkjøring på Färjestad med å vinne de to siste løpene. Stall i form er det alltid verd å spille og i tirsdagens V4-3 sender Lennartsson ut 4 Kimbee Star som har vist flott form de siste startene.

5-åringen til Per Lennartsson travet et solid løp sist på Hagmyren. Han havnet veldig langt bak fra sitt dårlige startspor, men gikk en strålende siste 7-800 meter via sporene. Det ble for langt fram til duellantene Kimono Peal og Calypso Blue Chip. I dag har Kimbee Star et helt perfekt startspor, og vi tror han sitter tidlig i tet. Fra den posisjonen blir ikke formhesten lett å slå. Nest sist på Eskilstuna travet han et meget bra løp fra posisjonen utvendig hele løpet. Mr Pine Chip-sønnen tok ned Eros Tooma, men klarte ikke å svare opp smygkjørte Langersbo Blixten til slutt. Vi tror Kimbee Star leder V4-3/DD-2 hele veien tirsdag og spiller banker i V4-spillet.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Duger godt i klassen
5 Jennie Lovecroft (V4-2/DD-1) er en traver som har vist flott kapasitet. Turbo Sund-sønnen har tatt to seire på fire forsøk, men det kunne fort vært fire strake seiere. Hoppa innledet med to strake seiere, men i den tredje starten bremset hun vekk seieren. Petter Karlsson stakk i den siste svingen og fikk mange lengder tilbake til konkurrentene, men hun ble ensom i tet, og ble spurtet ned av Tina Streamline som avsluttet strålende. Sist på Lindesberg avsluttet hun godt via drøye spor til slutt, men galopperte rett før mål bort andreplassen. Dette ser ut som en hest som kan klatre litt i grunnlaget, og motstanden ser riktig ut i dag. Kommer hoppa seg ned i en fin posisjon underveis, ser vi ikke bort fra at hun bokfører karrierens tredje seier i det femte forsøket. Hoppa kan være en alternativ banker i dag.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus