Foto: Wikimedia Commons

38-åring får liv i Timrå

38 år gamle Fredrik "Linkan" Bremberg debuterer for Timrå i kveld og vi tror på suksess direkte. Sjekk vårt oddstips.

Kommersielt

Torsdagens langoddsprogram er i all hovedsak viet til ishockey fra den norske eliteserien, den svenske eliteserien og fra NHL. I tillegg finnes det noen kamper fra brasiliansk fotball. Fredag er endelig den europeiske klubbfotballen igang igjen etter landskampoppholdet.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Storhamar - Stavanger
Hjemmelaget har slitt med store økonomiske problemer i lang tid, men har altså ved hjelp av Hamar kommune fått noenlunde skikk på dette nå. Det ga umiddelbar effekt i tirsdagens hjemmekamp mot Sparta, der et helmotivert hjemmelag vant 3-2. I kveld møter laget eliteseriens suverene serieleder, Stavanger, som gikk på en real smell sist var de i mjøstraktene (tapte 0-6 mot Lillehammer). Det er neppe tvil om at bortelaget har den største kapasiteten, men et revitalisert og topp motivert hjemmelag har trolig bedre muligheter enn oddsen indikerer og sett i det lys frister 2,95 på hjemmelaget med noen småkroner.

Dagens avslag
Stjernen - Lillehammer og Rosenborg - Vålerenga
Bortelagene står til henholdsvis 1,40 og 1,50 og det synes vi er slappe saker. Lillehammer har most Stavanger og Vålerenga i sine to siste hjemmekamper, men vi minner om at Stjernen slo Lillehammer i serieåpningen i Fredrikstad.

Vålerenga slet seg inn til 3-2 seier borte over Rosenborg i serieåpningen og hjemmelaget har slått gode lag som Lørenskog og Storhamar i sine siste hjemmekamper. Da frister det lite å jage notorisk uberegnelige Vålerenga til labre 1,50 i odds.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

Dagens spill
Timrå - Luleå
Hjemmelaget ligger helt sist i eliteserien etter 20 serierunder og er tretten poeng unna sluttspillplass og 10 poeng unna sikker plass. Det er svært skuffende av Timrå, som røk på tre strake tap før landslagspausen. Hjemme er kun to av ti kamper vunnet etter ordinær tid, seirene er kommet mot Linköpings og Frölunda, men det er ingen tvil om at Timrå har kapasitet til å klatre på tabellen.

Siden sist har den tsjekkiske forwarden, Petr Vampola, forsvunnet. Vampola gjorde seks mål og hadde 17 assist på de 20 matchene han spilte, men var også en hyppig gjest i utvisningsboksen og hadde hele 40 minutter i fryseboksen i denne perioden. Til gjengjeld har Timrå hentet inn Fredrik "Linkan" Bremberg som fikk reisepass av HV 71 før denne sesongen. Bremberg har faktisk spilt 750 grunnseriematcher i Eliteserien og har også spilt i NHL, AHL og den finske SM-liigaen. I sesongen 2006/2007 vant Bremberg både skytterligaen og assistligaen i Eliteserien og Bremberg kan bli en veldig fin tilvekst, selv om han kanskje ikke er i full kampform. I tillegg har Timrå hentet inn backen Johan Motin som kommer fra AHL-ligaen i USA og han skal forhåpentligvis tilføre laget sårt tiltrengt defensiv styrke.

Hjemmesterke Luleå ligger på femteplass etter 20 serierunder og ligger i fin rute til sluttspillplass. Har som alltid sin styrke på hjemmeis, borte er seks av elleve kamper tapt etter ordinær tid, i tillegg er en kamp tapt i sudden death. Cam Abbott er ute, mens Lukas Kilström og Johan Fransson er alle usikre til torsdagens match. Forwarden Toni Koivisto er hentet fra Frölunda og spiller for Lulea ut sesongen som erstatning for Cam Abbott som er ute på ubestemt tid.

Lagene har kun møttes en gang denne sesongen, den kampen gikk i Luleå og der vant Timrå 4-1. Det er nesten kniven på strupen allerede for hjemmelaget nå og i følge trener Perra Johnson har landslagsoppholdet blitt brukt godt. Norsk Tipping har gjort bortelaget til vel store favoritter her. Vi har tro på at hjemmelaget får en kickstart etter pausen og synes 2,35 for at Timrå vinner matchen er verd et forsøk i kveld på en svært laber spilledag. Kampen kan spilles som singel og vår innsats er som vanlig 100 kroner.

Spilleforslag torsdag
Kamp 92 Timrå IK - Luleå HF 2,35 3,80 2,05
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus