Forrige gang Nottingham Forest og Burnley møttes i den engelske toppdivisjonen var i februar 1971. Den kampen ble spilt på City Ground. Ian Storey-Moore scoret kampens eneste mål da Forest vant 1-0.

Vi tror Forest tar en ny seier i mandagens kamp.

2,15 i odds på at Nottingham Forest får revansj mot Burnley

Forest har gjort City Ground til en festning. I de fire siste hjemmekampene har de vunnet mot Brighton, Southampton, Arsenal og Sheffield United.

Burnley får en tøff oppgave. De risikerer å gå på sitt fjerde tap på rad. De har tapt 0-3 mot Manchester City, 1-3 mot Aston Villa og 2-5 mot Spurs etter comebacket i Premier League.

Kun ett lag har tidligere startet Premier League-sesongen med fire strake tap og tre baklengsmål eller flere i hver kamp. West Ham gjorde det i 2010-2011-sesongen, og de endte opp med å rykke ned.

Nottingham Forest - Burnley

Odds: Nottingham Forest vinner - 2,15 i odds

Kampstart mandag 18. september kl 20.45

Spillestopp kl 20.44

City Ground

Kampen kan sees hos Vsport Premier League og Viaplay. Her kan du skaffe deg tilgang

Vi tror Nottingham Forest vinner. Det kan du spille på her til 2,15 i odds

Nottingham Forest slo Chelsea 1-0 på Stamford Bridge i den siste kampen før landslagspausen, og de lå på niendeplass før helgens serierunde i Premier League.

Det var kun lagets andre borteseier etter comebacket i den engelske toppdivisjonen sist sesong. Steve Coopers lag tok kun åtte poeng på 19 bortekamper sist sesong.

Kun én gang tidligere har Forest tatt flere enn seks poeng etter de fire første serierundene i Premier League. De tok ti poeng i 1994-1995-sesongen, og den gangen endte skogvokterne på tredjeplass. I Premier League-historien har kun 16 lag rykket ned etter å ha tatt minst seks poeng på de fire første kampene.

Det er flere grunner til å tro at Forest skal holde seg i toppdivisjonen.

Den viktigste er kanskje at de har en av ligaens formspisser; Taiwo Awoniyi. Han har enten scoret eller hatt en målgivende pasning i åtte Premier League-kamper på rad, og hans 15 målpoeng siden starten av sist sesong (13 mål og to målgivende pasninger) er mer enn noen annen Forest-spiller.

Forest har blitt anklaget for å hente spillere uten mål og mening, men det kan også være noen få perler blant de syv signeringene de gjorde på deadline day. Tidligere PSV-midtbanespiller Ibrahim Sangaré kan få sin debut mandag, det samme kan Nicolás Domínguez, Callum Hudson-Odoi og tidligere Liverpool-spiller Divock Origi.

Elanga, matchvinneren fra kampen mot Chelsea, er usikker. Han måtte trekke seg fra den svenske landslagstroppen.

Det er to spillestiler som kolliderer i mandagens match på City Ground. Forest spiller veldig direkte i lengderetningen, mens Burnley er mer møysommelig i oppbyggingen av angrepsspillet sitt. Så langt har kontringsfotballen til Forest vært mest effektiv, og vi tror også den vinner i mandagens kamp.

Burnley ble fullstendig overkjørt og tapte 2-5 mot Tottenham Hotspur før landslagspausen. Siden kampen mot Luton Town er utsatt, har Burnley startet sesongen med tre hjemmekamper, men de har fortsatt til gode å ta poeng.

The Clarets står i fare for å tape sine fire første kamper i ligaen for tredje gang. Sist det skjedde når de spilte i toppdivisjonen var tilbake i 1927-1928, og de opplevde det igjen på nivå to i 2002-2003-sesongen. De unngikk nedrykk begge gangene, og det er iallfall positivt for Vincent Kompany.

Midtbanespilleren Mike Trésor, som kom til Turf Moor på deadline day, kan debutere mot Forest, mens Josh Brownhill er aktuell fra start etter å ha scoret som innbytter mot Spurs. Anass Zaroury er tilbake fra suspensjon.

Forest tapte 0-1 mot Burnley i ligacupen i forrige måned, og vi tror de får revansj mandag kveld.

Vi tror Nottingham Forest vinner. Det kan du spille på her til 2,15 i odds